Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1115 skatījumi

Kas īsti ir attaisnotie izdevumi,kam un kādos gadījumos tos daļēji atmaksā ,kādi ir apliecinošu dokumentu iesniegšanas termiņi ?

Politika un valdība » Pilsoniskā līdzdalība

Ko es varu iesniegt mātes vārdā (zāles,operācija un t.t ), studējošas ,bet nestrādājošas meitas vārdā (par studiju maksu,transportu, viņas med.maksājumiem ),par sevi un sievu. Vai tas nav kur pieejams piem. tabulas vai citā saprotamā veidā,lai nav '''jārokas'' bezgalīgajā Likumu un instrukciju daudzumā,kuri un kuras reizēm ir pretrunā viena otrai un amatpersonas pa telefonu NEMAZ NEZIN pareizo atbildi un sūta ""pa riņķi'' viena pie otras vai vienkārši noliek klausuli

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=8&id=2220&hl=1 paurķējies šite, pēc tam jāiet uz VID, kur laipna darbiniece parādīs, kā aizpildīt veidlapas (tur būs rinda - tādu ļaužu, kas nemāk aizpildīt, ir 99%, no tiem daļa māk tikai parakstīties). Toties veidlapas tur diez vai piedāvās, tās labāk izdrukāt no datora kur citur.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

LV portāls

+161

 

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.