Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

maza padauza

-859

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1394 skatījumi

kadel mums vispar ir vajadzigs eiro?

Politika un valdība » Vēlēšanas

Pirms 11 gadiem

mes esam dzivojusi bez ta un pieradusi.kad bus eiro tad tad mes nejutisimies ka latviesi ar savu naudu un valodu

maza padauza, pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Tas ir politisks lēmums. Vienkārši pasaules varenie tā ir lēmuši un Latvijai nekad nav bijusi valdība ar stingru mugurkaulu un tautas interešu aizstāvoša.
Pasaulē viss notiek viļņveidīgi, vienā pusē vienojas, citur dalās uz mazākām valstīm. Patreiz globalizācija sit augstu vilni un ir modes lieta. Pienāks laiks, kad katrs gribēs dzīvot pa sevi un tad mums smagi atspēlēsies flotes, cukura un energosistēmas un citu stratēģisku vērtību neesamība.

pirms 11 gadiem  

Māris Rudzītis, pirms 11 gadiem :

veikli cilvēki pamanīsies gūt labumu no pārejas un Eiro, bet valsts ieguvumu-zaudējumu bilance ir pārāk neskaidra. Un tas, kā jutīsimies, zaudējot savu latu vai arī sajūtot, ka tautai neviens atļauju neprasa, maz kādu interesē.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Oto

+10200

 
Mēs jau dzīvojam ar eiro, lats ir cieši tam piesaistīts jau kopš 2005. gada, pirms tam bija SDR valūtu grozs. Pāreja uz eiro ir tikai loģisks nākošais solis. Eiro nodrošina to, ka mums ir valūtas stabilitāte. To kas notiek ar savu valūtu mazā valstī "lieliski" demonstrē Baltkrievija, vienā mirklī tās vērtība var zust. Nevajag personificēt valūtu un nebūs tā jāpārdzīvo. Ja nu kas pie savas valūtas vienmēr var atgriezties.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.