Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

AiZu

+247

 
  • 6

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1572 skatījumi

Kāpēc pēc katrām vēlēšanām valstī (tautai) kļūst arvien sliktāk ?

Politika un valdība » Valdība

Vai tiešām mēs visu laiku balsojam par nepareizajiem ? Kāpēc pēc katrām vēlēšanām kļūst tikai sliktāk, protams, sliktāk priekš tautas? Vai jums nav bail iet uz vēlēšanām, zinot, ka kādam atkal kaut ko noņems un samazinās ? Protams palielina tikai algas valdībai un nodokļus.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Vai tad viss tikai no valdības atkarīgs!?Ja paši sēdesim rokas salikuši un gaidīsim tik uz brīnumiem,vai iesim baznīcā,cerēdami,ka nu mums ies labi,ar to nekas augšup necelsies!

pirms 13 gadiem  

AiZu, pirms 13 gadiem :

Nu te ir saklausāms zemteksts.
Ja tu domā darbu ārzemēs, tad pilnīgi visi iedzīvotāji nevar pamest šo slīkstošo kuģi. Un tie kas te paliks tik un tā cietīs un maksās valdībai arvien vairāk un vairāk.
Starp citu, mēs vēl varam darīt kaut ko, lai uzlabotu valsts finansiālo stāvokli. Mēs varētu paši labprātīgi maksāt lielāku ienākuma nodokli un PVN.

Jānis Kalvis, pirms 13 gadiem :

Es tik uz ārzemēm dodos lai piepelnītos,bet gadā tas ir viens mēnesis,nav patika tur strādāt un palikt.Ir labi,ja atvaļinājuma laikā var piešancēt,turklāt legāli.
Situācija varētu uzlaboties,ja visi uzreiz paliktu godīgi un maksātu labprātīgi gan nodokļus,gan pārējo,bet tas nekad nenotiks!Protams,ka valdībai ir jābūt par tautas interesēm,bet tautai ir jācenšās tās izpildīt dzīvē.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

krokijs

+18181

 
bet nevēlēt arī nevar !! ja neiet labi tad ir jāiet vēlēt un atkal jācer kā būs labāk !! iet slikti tapēc ka nav godīgi cilvēki pie stūres !! un tie cilveki kuri tur saimā sēž, ne jau viņi piedzimst par lopiem, bet par tādiem kļūst esot attiecīgā vidē !! sakumā viņi iet uz saimu ar gaišām domām, bet pēc laika samaitājās no iekšējām intrigām un cīņas par varu. un rezūltātā paliek par lopiem !!

pirms 13 gadiem  

AiZu, pirms 13 gadiem :

Jā, vēlēšanās IR jāpiedalās. Man tas nav vajadzīgs, tas ir vajadzīgs viņiem. Tad varbūt jābalso par kādu jaunu nepopulāru partiju, kura saeimā, protams, neiekļūs, bet vismaz nebalsot par tiem kas sevi jau ir "pierādījuši"

krokijs, pirms 13 gadiem :

katrs jau tur tik skaisti runā un visi televīzija un citos mēdijos stāsta cik ļoti viņi rūpēsies par valsti un to it kā dara !! bet mēs to nejūtam !! tapēc ejam balsot ar ceribu, ka nu , ja nu tomēr !! bet uz šobrīdi zatleris ir topā, protams daudzi viņu apdirš, bet viņš izskatās labi un pagaidām man nav pamata domāt ka viņs ir lops !! tā kā uz šobrīdi es par zatlerīti !! lai nu kā viņu apdirstu, bet ja atcerēsimies visu iepriekšējo, tad viņš ir vienīgais prezidents kurš tā izcēlās !!

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Verners

+4547

 
Nevajag vēlēt krievus un PLL ;) Tad nu gan vajadzētu visam iet uz labo pusi :)

pirms 13 gadiem  

AiZu, pirms 13 gadiem :

Var padomāt, ka agrāk tu par tiem balsoji.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Juris Ingaunis

+753

 
Tāpēc, ka Tu sēdi netā un uzdod gudrus jautājumus un tāpēc, ka es sēžu netā un dodu stulbas atbildes.

pirms 13 gadiem  

AiZu, pirms 13 gadiem :

Hmm ... , jā, bet kā mēs varētu šajā sakarā kaut ko mainīt.
Varbūt dziļi ievitkt elpu, saņemties drosmi un staltu stāju, braši doties ārā pasēdēt pagalmā uz soliņa.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
Viss paliek dārgāks, resursi izsīkst, klimats mainās, parādi vairojas. Tas ir visā pasaulē - laiks nestrādā cilvēces labā.
Mūsu zemē turklāt nīkst ražošana, lielie brāļi bremzē pagastu, plaukst ķīviņi utt.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Katrai nākamajai valdībai ir grūtāk,jo iepriekšējie valsti ir turpinājuši izzagt. Trakākais jau bija tie oranžie ar tiem cūku treknajiem gadiem, kad uzboza nekustamo īpašumu bumu un Godmanis pavēlēja glābt Perex. Kad tik milzonīgi parādi ir pietaisīti, tad īsti varoņi ir tie, kuri mēģināja kko sglābt tāpēc mēs neesam tādā purvā kā Grieķija u.c. Tagad tak mums ir iespēja balsot par tiem, kuri nedomā zagt!

pirms 13 gadiem  

kaspars saukums, pirms 13 gadiem :

un kuri tad tie būtu,kuri nezags?

AiZu, pirms 13 gadiem :

Es nezagšu. Es pat neprasīšu, lai tauta apmaksā visus manus izdevumus. Es tikai saņemšu savu algu, piemēram, par pusdienošanu restorānā

AiZu, pirms 13 gadiem :

Vēl par iekāpšanu limuzīnā arī tauta man maksās un ja vēl es kaut metru pabraukšu ar šo limuzīnu tad saņemšu pārvietošanās kompensāciju desmitkārtīgā apmērā.
Un pats par sevi saprotams, izkāpšanas pabalsts arī man pienāksies aptuveni 1600Ls apmērā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.