Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 8

    Atbildes

  • -6 balsis
  • 1191 skatījumi

Amerika VS Krievija

Politika un valdība » Valdība

Ir jautājums, uzliku savai mašīni krievu karodziņu, man uzlika sodu, bet kad braukā ar ASV karogu sodu neliek, kas tā ir par huiņu? Latvijas valsts ir debīīla vai vienkārši grib naudu dabūt? Es zinu ka Latvija ir bagāta Valsts 100 gadus viņu apzog un joprojām vel ir ko zakt :D bet ka sodus liek par tādām huiņam es nesaprotu kapēc?

Pirms 6 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Nedomāju ,ka šis jautājums vispār ir atbildes vērts...Tas drīzāk izskatās pēc Trollīša.

pirms 6 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ivars Liepa

+83

 
Ar valsts karogiem ir tāda lieta cilvēki viņus izkar pie savas mājas jeb ieliek mašīnā divos gadījumos !Pirmais viņš ir SAVAS valsts patriots !Otrs viņš ir provakators kurš grib izraisīt konfliktu jeb piesaistīt sev uzmanību!Tad atliek vien uzdot jautājumu! Tu esi Krievijas partiots jeb tev patīk(tā teikt) vicināt sarkanu lupatu bullim acu priekšā?Šaubos ka tu tik ļoti mīli Krieviju ka tev pat auto neiedarbinās bez Krievijas karodziņa mašīnā!))Atliek tikai otrs varians, tev patīk sev piesaistīt uzmanību ! Nu un par ko tad žēloties ja tev biežāk kā citiem pie mašīnas loga lipina "plāksterus"? Tu taču savu panāci DD

pirms 6 gadiem  

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 6 gadiem :

Nu pie mums izsaimniekotajā un izzagtajā pastalnieku zemē arī diez vai ir vēl kāds dzimtenes patriots:D Protams valsts svētkos jau kangari piesprauž lentītes un vicina karodziņus,bet nu smieklīgi,pat nožēlojami smieklīgi tas izskatās:DDD

Ivars Liepa, pirms 6 gadiem :

Protams ka ir patrioti un ne mazums!))Kuri tad ir tie "kangari"? Un kādos valsts svētkos tas izskatās nožēlojami?

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 6 gadiem :

Neesmu gan tādu mūsdienās sastapis,par batoniem-propagandu nerunāsim:) Agrāk jā daudz bija,bija un izbija:D Mūsu valdība un ierēdņi.Genocīds pret pašu tautu,un tu vēl runā par kaut kādu patriotismu,bet tas diemžēl ar tādiem izgājieniem no iedzīvotājiem ir izārstēts.
Bļauj ka viss slikti,viss di*sā!Bet tad vajag visiem rīkoties!Sākumā pietiktu valsts svētku atklāta ignorēšana.Tas pats 18.novembris.Nu nevajag skriet uz turieni kā aitu baram,pavadiet to dienu mājās pie ģimenes,tā vienkārši:)

Ivars Liepa, pirms 6 gadiem :

Vilnīti, nabadziņ tu sajauci patriotismu ar anarhismu!))Patriotisms nav tad kad valsti mīli par lielām algām un pensijām bet mīli savu valsti neskatoties ne uz ko))mīli savas valsts kultūru, savu pilsētu..
Domas vērsties pret valdību NAV patriotisms tas ir anarhisms.Vikipēdija tev pateiks priekšā
https://lv.wikipedia.org/wiki/Anarhisms
Latvijā daudz patriotu kaut vai Zemesargi tie ir brīvprātīgie kas ikdienā strādā savu darbu(par grāmetvedi,pārdevēju) bet tāpat piedalās militārās mācībās..

Ivars Liepa, pirms 6 gadiem :

Un daudzi citi ir patrioti tie paši Dziesmusvētku dalībnieki kuri dodas uz koncertu nevis tapēc ka tur maksālielu naudu bet vienkārši tāpēc ka mīl savu kultūru ! Un kapēc jāsāk ar valsts svētku ignorēšanu nevis ar neeksistējošajiem svētkiem 9 maijā?Jebkurš kurš mācijās vēsturi zina ka Kapitulācija ar vāciešiem bija parakstīta 7 maijā netālu no Reimsas (Francijā) bet Staļins satrakojās ka parakstīja bez PSRS tapēc atkārtotu parakstīšanu pārnesa uz 8 maiju

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 6 gadiem :

Tad tik turpini būt par patriotu šajā valstī,valdošajai kliķei tādi kā tu ir zelta vērtē,tādi padevīgi nozombēti,kuri nokar galviņu,piekrīt visam,pretī nerunā un samierinās ar visu.Valdība mīž tautai uz galvas un stāsta ka rasina lietutiņš,bet tauta smaida,jo viss taču ir labi:D
Ir taču izdevīgi speciāli naidot latviešus ar krievvalodīgajiem,jo vienots tautas spēks taču var kļūt bīstams pašiem varnešiem.Žēl ka vairākums nesaprot ka jāizbeidz vienreiz katru gadu cilāt vienus un tos pašus sūdus.

Ivars Liepa, pirms 6 gadiem :

Paldies par atļauju mīlēt savu valsti!Citādi nezināju ko nu tālāk dzīvē iesāktu))

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

JanKa

+80131

 
Un par kādu pantu tev šo sodu uzlika?
Valsts ir tās pilsoņiem, ja kādam pilsoņu daļai ir vēlme jebkādu iemeslu dēļ likt auto svešas valsts simboliku, secinājums ir tikai viens, valsts = pilsoņi ir slimi.

pirms 6 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Uzlieciet Amerikas karogu savā automašīnā Krievijā un aizbrauciet pavizināties pa Kaukāzu, pēc tam, ja paliksiet dzīvs, pastātiet, kā veicās savā sapņoju zemē. Iespējams, ka beigsies troļļošanas sindroms.

pirms 6 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Jānis

+5369

 
1. Kapēc esi pārliecināts ka tev uzlika sodu par Krievijas karogu mašīnā nevis par to ka mašīnu novietoji neatļautajā vietā.Es piemēram arī varu maukt pa ceļu uz 140km stundā bet pēc tam teikt ka sodu man uzlika par Krievijas dziesmu klausīšanos))
2.No kurienes tu rāvi ka Latvijā vispār kāds braukā ar ASV karogu mašįnā,biežāk esmu redzējis ka braukā ar Krievijas karogu auto un skaļu mūziku,retāk ka ar Latvijas, Lietuvas jeb Igaunijas un ne reizi ka ar ASV. karogu.
3.Kam tev vispār vajadzīgs svešas valsts karogs mašīnā?

pirms 6 gadiem  

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 6 gadiem :

Es tev Jāni pilnībā piekrītu,kaut kā man arī neticas ka par Krievijas karodziņu uzliek sodu:) Gan jau bija kāds cits pārkāpums.Pie tam cik esmu novērojis,tad nevietā ir mentus visur vainot,jo arī otra puse parasti nav bez vainas,bet sabiedrībai pasniedz ka sliktais ir tas otrs,jo es jau svēts.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

P.S. Bezgala skumji, Int, bet nav gadījies sastapt Jūsu auto ar to nesodāmo amerikāņu karogu. Visumā, vispār neesmu redzējis Rīgā šādus auto, - laikam nepareizie maršruti trāpās.

pirms 6 gadiem  

Arial bold kursīvā, pirms 6 gadiem :

P.P.S. Tā padomāju, Jums vērīga acs:
mūsu valsti tiešam tik `zok un zok, kamēr joprojām vel ir ko zakt`

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Veltīgi, Int, Jūs šeit rakstat, - taisnīgu un godīgu atbildi Latvijā Jūs nesaņemsiet.

Jums (abiem, Ivaru Magoni līdzi ņemot) ar atklātu vētījumu un skaudu sāpju saucienu pēc palīdzības par šo pazemojošo cilvēktiesību pārkāpumu, goda, cieņas, kā arī veselības traucējumus izraisošo, aizskārumu jāvēršas tieši pie Dmitrija Kiseļova, nekavējoties.

Jāapzin šie, Jūsu godīgi aprakstītie, necilvēcīgie pārkāpumi un jāpieprasa aizsardzība pret minētajām NATO diktatūras zvērībām , - jālūdz vismaz politiskais patvērums, kamēr vēl nav sākušās kapitālistiskās huntas vajāšanas pret Jūsu krietnajām iniciatīvām.

Visveiksmīgāk jau būtu, ja jums abiem pa tiešo laimētos nokļūt pie Kiseļova kunga Krievijas televīzijā.

pirms 6 gadiem  

Arial bold kursīvā, pirms 6 gadiem :

Jā, un, protams, lūdzu neaizmirstiet par Hitlera kāškrustu, par kroplīgo Vāciju, kura, mūsu nīstajā Eiropā, atļāvusies pieņēmt tik antidemokrātisku likumu par šīs nevainīgās (un tik skaistās, ka nemitīgi kārojas arī to spraust pie auto vējstikla) zīmes lietošanas aizliegumu.

Neaizmirstiet arī Lietuvu, kura atļaujas vēl vairāk un ar likumu aizliedz pat svēto Staļina simboliku, - noliedz slavināt padomju gulagu un NKVD metodes.
Absurdas prasības, absurdi likumi - kurp pasaule nonākusi?

Arial bold kursīvā, pirms 6 gadiem :

Paldies mīļajam kristiešu dievtētiņam, ka Latvijā šādu aizliegumu vēl nav un atrodas īsteni, stalti savas tautas dēli, pilni lepnuma nest savu tuvējo senču dzimtbūšanas godu un tiesības pasaulē.

Visas cerības uz jums abiem, mīļie draugi, kā arīdzan taisnīgo miera nesēja - Putina roku.

500

Labākā atbilde
  • -6

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Atbilde pavisam vienkārša: esam zem ASV tupeles.

pirms 6 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.