Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Gribu Zināt

+22

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 946 skatījumi

Vai vienīgo bērnu aizbildni var deportēt no Latvijas? ASAP!!!

Politika un valdība » Imigrācija

Paziņam ir 3 nepingadīgi bērni. Ar sievu ir izšķīries. Tātad vienīgais aizbildnis ir tēvs, jo sievai tiesības uz bērniem ir atņemtas.
Katru gadu vinš ir kārtojis uzturēšanās atļauju, bet tagad viņu grib deportēt atpakaļ uz Ukrainu. Apmēram no 93 gada ir dzīvojis Latvijā un ir oficiāli strādājis un maksājis nodokļus. Cietumos sēdējis nav un nekādas problēmas nav taisijis. Tagad uzturēšanās atļauja ir anulēta un viņš jau kādu laiku nevar oficiāli strādāt. Migrācijas lietu pārvalde saka, ka uz konta vajag uzlikt lielu naudu un daļu no tā viņi sāvāc sev!!! Un to vajag darīt ik pēc pus gada. Vai tas vispār ir likumīgi?
Vai tiesām bērni var palikt bez tēva (Vienīgā aizbildņa)?

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jebkuru personu, kas nav LR pilsonis vai LR nepilsonis jebkurā laikā var deportēt no Latvijas valsts. Tā ka īsā atbilde ir jā, drīkst un tas arī tiek darīts. Lai varētu atbildēt konkrēti ir jāzina visi lietas apstākļi, respektīvi jūsu paziņam ir nepieciešama kvalificēta jurista, kas nodarbojas ar imigrācijas jautājumiem, konsultācija.

pirms 7 gadiem  

apnicis šis muļķu portāls, pirms 7 gadiem :

vispirms jau vajadzētu saprast, kā tēvs piepeši kļuvis par aizbildni...
es redzu tikai vienu iespēju: tas tēviņš pie dzimšanas savus bērnus juridiski par saviem nav atzinis, lai varētu paratizēt uz sociālajiem pabalstiem un lai arī ģenētiski tie ir viņa bērni, juridiski par tādiem viņš tos nav atzinis, jo mūsu valstī par aizbildņa pienākumu pildīšanu tiek maksāts...

Aivis Svirskis™, pirms 7 gadiem :

Aizbildnis visticamāk ir nepareizs termina lietojums, pareizi būtu teikt, ka bērns ir tēva atsevišķā aizgādībā, respektīvi, vecāka varu īsteno tēvs un bērna dzīvesvieta ir noteikta pie tēva.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.