Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Pterodaktils

+17154

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1811 skatījumi

Kapēc ciešam, ja paši vien savēlējām Kantānes, Kalniņus un Paulus?

Politika un valdība » Likums

Cilvēki viņi labi un gaiši, ticējām, ka caur viņiem shēmas nenotiks. Bet partijas disciplīna etc. Tā ka viņi balso tā, kā liek partijas mašinērija. Kapēc eksistē partijas disciplīna un vai nevar no tās atteikties,vai arī atstāt (maksāt) tikai vienam partijas delegātam, kurš balso tā, kā lēmusi partija?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Nu nezinu gan, gribas jau ticēt, ka viņš sirdī ir godīgs un tā, bet ņemtot vērā, ka lielu savas dzīves daļu viņš ir saistījis ar krievijas šovbiznesu un tur arī ticis līdz pašām augšām, tad manī sāk rasties šaubas. Nevienam nav noslēpums, ka Krievijas šovbizness ir ļoti nežēlīgs varaskārs aparāts. Un tādus naivus, godīgus cilvēkus ātri vien no turienes izēd.
Otrs variants jau ir tas, ka starp mūsu 100 gudrajām galvam visiem ir jābrēc vienā tonī. Tikko solis pa labi vai solis pa kreisi, tev liek demisionēt. Tā, ka nekas cits neatliek, kā maukt līdzi.

pirms 14 gadiem  

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Paldies!

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

Nav jau par ko, tikizteicu savas pārdomas ;)

Vilnis, pirms 14 gadiem :

Aijai dziļa taisnība. Cik zinu, galotnes necieš izlēcējus. Un laikam vienīgais ceļš, kas ejams, lai piespiestu politiķus ko darīt tautas labā, ne savas kabatas, tas ir - pie sienas, un 9 grami svina. Raustoties par reāliem draudiem dzīvībai, gribi negribi sāks STRĀDĀT. Jā, liecu galvu Paula priekšā, un vispār, politika nav VIŅA lauciņš. Pārāk radoša personība.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Manuprāt, visa pamatā ir nauda un vara. Sēžo uz skatuves un nesot tautas masām gaišo domu viņi jūtas kā tautas varoņi, bet tikko tu šedi slēgtā telpā,kur visas runas ir tikai par naudu un varu šī gaišā doma ātri aizmirstas.
Paskatoties daudzus gadsimtus atpakaļ, visi gaišo domu nesēji tā arī nav tikuši līdz valdīšanas augšām un nomiruši nabadzībā.
Arī Kantānēm un Pauliem gribas sajust varas garšu mutē.

pirms 14 gadiem  

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

A ciešām mēs tāpēc, ka tad kad bija jāvēlē diži lielā izvēle jau nebija un cilvēkiem sākumā likās, ka deputāti no mākslas vides būs ar tīrāku sirdsapziņu un cēlākām jūtām, bet....rezultāts ir tāds kāds viņš ir.

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Kantānēm varbūt jā - par Paulu nepiekrītu. Man viņš tāds darba rūķis, kas baigi piečakarēts. Ievilkts politikā un pamests ar partijas disciplīnu. Viņš laikam vienīgais, kam ticu, ka varētu būt godīgs.

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Varbūt maldos, jo to, kam ir grūtāk pārpirkt… Kam nav to viegli ar 200 000 pārpirkt…

Sandra L., pirms 14 gadiem :

Ar godīgumu varētu būt par maz - kā Paula gadījumā. Izrādās, ka viņš gadiem nav ne reizi piedalījies debatēs - varbūt viņam nemaz nav viedokļa? Vai tiešām varētu būt, ka viņam nekad nebija ko teikt? Un varbūt būt Krievijā mīlētam komponistam ir par maz, lai strādātu par kultūras ministru. Es domāju, ka viņam nemaz nav tik plašs apvārsnis attiecībā uz visu kultūru. Vērojot, ka cilvēks izsakās visādās šovu žūrijās, tomēr var gūt priekšstatu par viņa līmeni...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sandra L.

+2215

 
Precizēsim jautājumu - Kāpēc mēs to paciešam vai kāpēc viņu ievēlēšana mums rada ciešanas?

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.