Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

jautajums:

+72

 
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1486 skatījumi

Krievu valodas lietošana Latvijā.

Politika un valdība » Likums

Ierosinājums visiem Latviešiem,turpmāk runāt un atbildēt uz krievu valodā uzdotajiem jautājumiem,tikai un vienīgi Mūsu dzimtenes valodā=Latviešu valodā= tā Mēs parādīsim Krievu tautības cilvēkiem viņu īsto vietu......

Iesakam arī viesiem saviem draugiem,Manas paziņas jau piekopj šo variantu ;-)

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Nevajag kūdīt uz agresiju, jo nevienam nekas nav jāparāda. Ja latvieši necenstos pāriet uz krievu valodu tiklīdz kompānijā ir kaut 1 krievs, tād šādu problēmu nebūtu. Lielākā daļa krievu ar kuriem man ir nācies satikties pēc otrā teikuma paši pāriet uz latviešu valodu un viss ir kārtībā. Sliktākajā gadījumā lai viņš runā krieviski - es turpinu runāt latviski.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

krokijs

+18181

 
lai arī jautājums neprasa atbildi, bet pievienojot komentāru: esmu tikai par latvijas valodu kā vienīgo !! jo ja atzīs arī krievu valodu kā otru valstisko, tad visi latvieši būs spiesti iet uz kursiem mācīties rakstīt, lasīt, runāt krieviski, jo krievu tautības cilvēkiem būs uz to tiesības. tas attiecas pie jebkādu formalitāšu kārtošanām utt. papildus, mēs jau kā latvieši diezgan bieži piekapjamies un ar krievu valodīgajiem runājam viņu valodā un ja valstī to pieņems ka otru valodu, tad jau neizbēgami krievu valoda pārņems valsti.

pirms 12 gadiem  

Āris Seisums, pirms 12 gadiem :

Vēl pieņemot šo otro valodu, tie paši brēcēji "par" būs laimīgi maksāt lielākus nodokļus, jo būtiski palielinasies budžeta izdevevumi, sagatavojot un uzturot divvalodīgu dokumentāciju, pārrakstot skolu programmas, pārizglītojot valsts darbiniekus, utt. To visu būs jāapmaksā gan mums, gan brēcējiem...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aicis

+10511

 
Īsti nav skaidrs, kādu atbildi tu gribi saņemt uz savu jautājumu.

pirms 12 gadiem  

Aicis, pirms 12 gadiem :

Pilnībā piekrītu, šeit ir Latvija un šajā zemē runā latviski. Mēs varam izlikties ka nesaprotam krieviski un ignorēt, neatbildēt, bet mēs nevaram viņiem aizliegt runāt savā valodā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.