Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1334 skatījumi

Sods par draudēšanu.

Politika un valdība » Likums

Situācija tāda, ka izteicu savu politisko nostāju virtuālajā vidē, vēlāk saņēmu draudus, ka tikšu fiziski ietekmēts. Vai draudu izteicējam, gadījumā, ja vēršos Valsts policijā ir iespējams piemērot kādu sodu? Ja jā tad kādu?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ludis

+1705

 
Policija neko nedarīs, jo pats saproti, ka draudi nav reāli, bet to cilvēku pačakarēt, ja vēlies, vari, sastādot iesniegumu tā, ka policijai uz to būs jāreaģē, piem., pēc situācijas izklāsta lūdz noskaidrot:
-Kas ir draudošā persona?
-Kādā veidā policija nodrošinās tavas kā pilsoņa tiesības uz aizsardzību?
-Ja policija uzskata draudus par nepietiekami pamatotiem, pēc kādiem likuma vai MK noteikumiem policija izvēlas kritērijus, kā noteikt, ka draudi nav pamatoti?
-Kas personiski no policijas darbiniekiem uzņemsies atbildību, ja draudi īstenosies?

Nu tad policijai nāksies to visu izmeklēt, protams, ja tas, kurš pateica internetā, ka dabūsi pa galvu, tiešām ir kāds atsaldēts tips no Ļaudonas, tad pēc policijas apmeklējuma viņš var kļūt dusmīgs, tā ka saproti pats, nevienam tu pa lielam nekrati ar savu gaudošanu internetā, tas neko nemaina, ja pat aiz politiķiem stāvošie miljoni otru fronti nespēj nogāzt. Tas ka tante pļerkst pagalmā vai tu netā, nekur neiaziet.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Neņem daudz galvā,tas noteikti ir kāds anonīms tirliņš-zaķapastala,kas baidās pat atklāt savu identitāti,kur nu vēl pateikt ko aci pret aci.Paaicini to draudētāju izrunāties dzīvajā,redzēsi kāda būs reakcija :D

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.