Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Juris Maksis

+5904

 
  • 2

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 982 skatījumi

Aizliegums iebraukt latvijā.

Politika un valdība » Likums

Valērijai Ārlietu ministrijas birokrāti nav precīzi ierakstījuši viņas datus. Vai aizliegums attieksies uz viņu, ja viņa atbrauks?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris

+22646

 
Un kā vēl attieksies,vārda vai uzvārda maiņa tādos gadījumos nepalīdz!

pirms 10 gadiem  

Āris, pirms 10 gadiem :

Te ir runa par identitāti,viņa var steidzīgi mainīt izskatu arī tas nepalīdzēs.

Uldis Segliņš, pirms 10 gadiem :

ASV faktiski palīdz dzimuma maiņa. Iekšējās lietās gan tikai, iebraucējiem tas neies cauri.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Viņa neatbrauks! Braukt uz valsti, kurā viņai ir liegta iespēja iebraukt, ir neprāts un lielākais kauns un pazemojums, kādu slavenība var piedzīvot, ir tikt aizsūtītai atpakaļ vai izraidītai no valsts. Pat, ja mēs teorētiski pieļautu, ka viņa nomainītu gan vārdu, gan uzvārdu, iegūtu Šengenas vīzu citā valstī, ieceļotu caur šo valsti un ar automašīnu ierastos Latvijā, ko tad viņa šeit darītu? Sēdētu apsegusies ar lakatu viesnīcā? Valērija ir dziedātāja, ja viņa ierodas Latvijā, tad brauc uzstāties. Un tāda negatīva publicitāte un pazemojums, kā arestēšana uz skatuves un izraidīšana no valsts, viņai noteikti nav nepieciešama. Tā, ka visas tās runas par to, ka vārds nav pareizs, un sūdzības Krievijas Ārlietu ministrijai ir tukša muldēšana. Savukārt Krievijas vēstnieka Latvijā komentāri par vēršanos pret Krievijas kultūras darbiniekiem ir faktu sagrozīšana un Rinkeviča neadekvātas retorikas rezultāts. Melnajā sarakstā iekļautie mūziķi tur tika iekļauti nevis kā kultūras darbinieki, bet kā

pirms 10 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 10 gadiem :

politiķi, kas izmanto savu popularitāti un biežo parādīšanos TV ekrānos, lai popularizētu neatkarīgu valstu teritoriju aneksiju un slavētu Putina režīmu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.