Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 1640 skatījumi

REKETS!

Politika un valdība » Tiesībaizsardzība un policija

...man tuvs cilveks ir parada naudu. Vienkārši aizņēmies un tagad nevar atdot, summa ir kaut kadi 700 ls! Un tagad tā cilēka draugi, (vai kas vini tādi) zvana un sola sadot pa muti, apzagt gimeni un draud tādā veidā. Bet darba nav,un nekā nav ,lai kaut 10 ls iedotu! Ko darit, teikt, lai iet uz policiju, nebūs vēl lielākas problemas no reketieriem.

Gribu kka palīdzēt, žēl savā ziņā.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Situācija sarežģīta, bet ja aizņēmās no krimināliem tipiem, tad pats vainīgs. Var mēģināt pārdot kādu savu mantu (televizoru, mašīnu, telefonu, rotaslietas) vai tamlīdzīgi sakasīt parādu. Var aizņemties no kāda drauga, atklāti pastāstot par esošo situāciju. Skaidrs, ka no tā ka viens sados pa muti vai otrs aizies uz policiju, šī lieta neatrisināsies.
Reālākais ko Tavs tuvais cilvēks varētu darīt ir atrast darbu, informēt par to aizdevēju un sākt parādu atmaksāt. varbūt aizdevējs pieņem parādnieku darbā un tādā veidā ļauj parādu atstrādāt. Piemēram parādnieks var iet aizdevējam šķūrēt sniegu, mazgāt mašīnu, varbūt remontēt kādas telpas vai kā citādi palīdzēt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Nevelti saka parāds nav brālis, un tad kad ņēma tos 700, tad jau vajadzēja padomāt, ka dzīvē visādi var būt.Tagad mūsu apstākļos cilvēki ķeras pie pēdējā salmiņa.Varbūt arī tam kam parādā šī nauda ir pēdējā iespēja izdzīvot vai ko uzsākt. Un tā jau ir gribi ienaidnieku aizdod naudu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Aizdod pats viņam.

pirms 14 gadiem  

Mr. Exclusive AUSTRIS FRIIDBERGS, pirms 14 gadiem :

... jā, ja es būtu bagāts vīrs...!

Māris Raugulis, pirms 14 gadiem :

Pēc jautājumiem šķita, ka gribi "tirgot exclusive" lietas un pirkt "brendigas drebes,apavus utml." - tas gan par trūcīgumu tā kā neliecina :)

Mr. Exclusive AUSTRIS FRIIDBERGS, pirms 14 gadiem :

...no coment. :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.