Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1322 skatījumi

Terorizēšana!!!

Politika un valdība » Tiesībaizsardzība un policija

Kaimiņ no 65. dzīvokļa, Ogre, Vidus prospekta 16a, esošais vai bijušais kara viris Andris, jau vairāk par mēnesi mūs terorizē. Mūsu dzīvoklis pārvēršas par elli. Mums tagad nav zināms cik jācieš, 40usd galviņas dēļ. Viņš pat demonstrē savu spēku atklāti, lai es zinātu ar kuru saistos. Nevaru iziet ne interneta ne paskatīt satelītu, pat laukā jāstaigā kā nobijušam. Es biju policija. Laikam tā bija kļūda, jo šajā jautājuma nav zināms cik viens viņš terorizēs vel. Troksnis dzirdams tikai mūsu dzīvokli 69. Es aizgāju slimības lapā viņas dēļ, neskatoties uz to ka 1.5 gadu nostrādāju bez vienas slimības lapas. Es brīdināju mājas iemītniekus par Andra profesionālo nodarbību, aiz kura viņš pats ne pārāk slēpjas. Kā atrisināt šo terorizēšanas jautājumu, izraisīto 40usd galviņas dēļ un kompensēt jau piegādāto veselības un morāles kaitējumu, vairāk nekā mēneša laikā. Andris visu laiku pēc jaunā gadā sēž mājas reti sastopams ārā.

P.S. Ne vienreizēji mēģinājumi pašam nokārtot problēmu bija

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Neesmu es protams tas gudrākais cilvēks uz planētas, bet vienalga ne $ūda nesapratu... Kā terorizē? Kapēc terorizē? Kas vēl par 40$ galviņu? Kas pa troksni? Kas par slimības lapām?
Un vispār - KO TU PĪPĒ????? Izskatās, ka stipra manta.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
kara viris Andris, izbeidz šito! Mēs esam pret terorismu!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

DamagE

+26662

 
40usd galviņa izklausas īpaša manta par ko gribētu vairāk kautko uzzināt! pēc pašreizējā apraksta varu tikai ieteikt iegādāties frekvenču slāpētāju un to uzgriezt uz maksimālo jaudu, vai arī iegādāties elektrošoku un to pielikt pie 220 rozetes, kas visā stāvā izdedzinās elektro ierīces ieskaitot ļaundabigo mistisko aparātu.

http://www.youtube.com/watch?v=Yd_hQ4hpJRU&feature=share salidzinajumā ar šo gadijumu, pie jums viss notiek samērā mierīgi :D

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.