Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jā, var, civillietās parasti atbildētāja klātbūtne nav nepieciešama, bet tā kā tās tiešā veidā skar jūs pašu, tad, ja vēlaties, aizstāvēties vai vismaz paust savu lietas apstākļu versiju, tad jūsu klātbūtne ir vēlama un jūsu pašu interesēs. Par slimības lapas esamību jums ir jāinformē tiesa, tad arī varat lūgt lietu izskatīt bez jūsu klātbūtnes vai pārcelt uz vēlāku laiku.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Dina Bašķe

+1350

 
Noteikti. Slimības lapa ir gana attaisnojošs iemesls neierasties uz tiesas sēdi. Kā jau minēts - galvenais jautājums ir - vai pats vēlies ietekmēt lēmuma pieņemšanu, vai arī - kā lems, lai dara, ko grib, ka tik pašam nav jāpiedalās. Tas lielais jautājums - bēdz vai dzīvo. Ar sekām jārēķinās. Kas nu būs, to vajadzēs kristīt. Varbūt pēc 5 gadiem būsi citās domās, kā šodien. lai kas nāk priekšā, vienmēr labāk ir zināt, kas krūmos tup. Bet tā jau katra paša izvēle. Ja bēgsi, dinozauri vienalga Tevi panāks..

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Viktors Buls

+2416

 
kamēr šeit neesi savu vainu izklāstījis kā grēksūdzē, mēs pat nezinam vai šajā gadījumā atbildētājam ir nepieciešama obligātā ierašanās tiesas sēdē... varbūt tur pietiek vienkārši ar aizmugurisku spriedumu vai arī tiesas procesu iespējams veikt organizējot tavu videonopratināšanu...

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Var gan.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.