Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283672 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

vībotnis

+1128

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1976 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Interesanta tēma ir vācu lidojošie diski, ko līdz galam ne apstiprina, ne noliedz piem.: http://www.bibliotecapleyades.net/esp_ufoaleman.htm

Tāpat sintētiskā degviela ar ko tika apgādāta vācu kara tehnika, bet tehnoloģija tika apzināti norakta pēc kara. Ļoti maz ir izplatīta informācija arī par reaktīvajiem iznīcinātājiem, kas kaujās iesaistījās jau kara pēdējās fāzēs.

Officiāli arī nemēdz izplatīt informāciju par veiktajiem eksperimentiem ar cilvēkiem koncentrācijas nometnēs, bet iegūtā informācija tiek ļoti plaši lietota šodien.

pirms 13 gadiem  

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

štrunts par diskiem, bet sintētiskā degviela gan varētu būt interesanta lieta mūsdienās. Nez cik daudz laika prasītu, lai neatgriezeniski ar to piecūkotu visu planētu...? :)

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Puikas bija uzsākuši tehnisku karu. Tas karš prasīja milzum daudz degvielas, kas puiku smilškastē nebija iegūstama. Tāpēc nācās domāt ko citu. Un atrada, ka degvielu var iegūt no akmeņoglēm un agrokultūrām, no kā otrais varēja attīstīties visu pēckara laiku, bet diemžēl tas attīstās tikai pēdējos 10+ gadus. Kas bremzē altrnatīvu degvielu attīstību ir jau cita tēma.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
kara laikā viss bija slepens, gan bruņu tērauds, gan šaujampulveris, gan lokatori un šifrēšanas mašīnas. Un tāds ir arī palicis.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Ivanovs

+2902

 
Jā.Noklusēts arī par F1.To biju lasījis no kara laika saglabājušās skrejlapiņas.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.