Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283672 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Agris Bite

+4063

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1922 skatījumi

Neatkarīgā Latvija.

Politika un valdība » Politika

Kad bijām padomju savienībā tad cēla, būvēja un bija pašiem sava ražotne, gan sevi spējām uzturēt gan daļu uz padomjusavienības republikām varējām sūtīt bet par neatkarīgu Latviju sevi nesaucām, tagad esam eiropas savienībā un pēc viņu regulām esam spiesti visu likvidēt un praktiski jau vis ir nolikvidēts lai tik mēs pēc iespējas vairāk būtu atkarīgi no ES tad par kādu neatkarību mēs te tā kaifojam.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Nemaz jau tik spīdoši bijušajā PSRS nebija.Ražojām jau daudz ko,tas tiesa,bet cik no tā visa palika pašiem? Ragi,nagi,kauli mums,pārējie labumi lielajam lācim,vai apmēram tā.
Un ES tās regulas ar varu neuzspiež ka ir obligāti jāpilda,tam es kaut kā īsti neticu.Tas visticamāk kādam kā parasti šeit ir ļoti izdevīgi,lai uz tā nopelnītu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Nevajag vienu vainīgo nozīmēt Eiropas Savienību. EU vārdā tikai dažas lietas tika likvidētas, toties izbazūnētas jo skaļi. Tas, ko āži par dārzniekiem likvidējuši bez EU palīdzības ir simtkārt vairāk un noticis klusu.
Tavs skatījums ir stipri nepilnīgs. Palasi vairāk pirms spried un skrien līdzi kādu partiju skaļajām bazūnēm. Tas tāpat kā vairāki aklie katrs savādāk ziloni redzēja.

pirms 14 gadiem  

Rihards Kluss, pirms 14 gadiem :

Piekriitu par visiem 100%. Budzheta mociishana SVF vaardaa arii izskataas ir burbulis. A mums "lika" pensionaariem apgriezt, tikai diezkaa pats SVF par to neko nezina.. Kautkur interneta plashumos nesen paviideeja mazs rakstins par to un tuuliit arii izkuupeeja.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Rihards Kluss

+2567

 
Ja papeeta dziljaak, tad nemaz tik rozhaini PSRS nebija. Es piekriitu, ka bija nodroshinaatas pamatvajadziibas, bet tadas lietas, ka vaarda briiviiba, tautas nacionaalaa piederiiba, latvieshu valodas statuss utt, tas viss bija dziljaa bedree. PSRS aareejie paradaadi auga ar katru gadu un valsts aparaats barojaas tieshi taadaa pashaa veidaa, tas cik bija palicis liidz luuzienam, badam utt, bija tikai laika jautaajums. Cilveekiem piemiit tieksme peec laika atcereeties labo un romantisko, aizmirstot par slikto. Kadelj vajadzeeja tik daudz melu, tik daudz slepkaviibu, tik daudz apspieshanas? Kaa vaardaa? Straadnieku gaishaas naakotnes? Kakja shkjavas veertaa taa ir.
Nepiekriitu, ka viss ir nolikvideets, Latvijas Finieris, VEFs un daudzi citi turpina straadaat, tikai paarsvaraa eksporteejot, nevis razhojot ieksheejam tirgum.

pirms 14 gadiem  

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Tagad vārda brīvību un nacionālo piederību var sarullēt caurulītē un iebāzt pēcpusē. Ko ražo VEFs? Tās abas turbīnas Iecavas upītei? Un finieris? Koka zirdziņus krievijas tirgum? Romantiķis. RVR kur? Kur RAF?

Rihards Kluss, pirms 14 gadiem :

VEFs razho staprtautiski atziitas muuzikas sisteemu komponentes, tieshaam ljoti augstaa kvalitaatee, Latvijas Finieris razho meebeles un eksports vinjiem ir tieshaam iespaidiigs, njemot veeraa, ka Latvija nav ne tuvu tikusi aaraa no stagnaacijas. Par RAF nezinu, bet RVR ir pasuutiijumi no Krievijas. Nevajag to visu tik melnu maaleet, kaa patiesiibaa ir. Mums ir daudz jaunu razhotaaju. Daudzi vecie protams ir izkuupeejushi, jo PSRS tirgus aizveeraas un nevienam nevajadzeeja piemeram VEF spoles...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Ivanovs

+2902

 
Ko varat liet tās muļķības par VEF un latvijas finieri,tās ir izkārtnes ārzemju firmām.20 gadus atpakaļ tika iznīcināta akustiskā labaratorija vienīgā ja nekļūdos eiropā.Jo tāda labaratorija Pioner firmai sagādāja pamatīgus zaudējumus.Tāpat arī tika Latvijā izgudrots optiskās šķiedras un tika patents pārdots,domāju ka nav īpaši gari par optiskajiem kabeļiem ko rakstīt kas tagad pelna entos miljonus.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Neko neteikšu par žīdiem.

pirms 14 gadiem  

Agris Bite, pirms 14 gadiem :

Žīdi cik atceros no ommītes stāstītā saimniekoja ULMAŅA laika BRĪVAJĀ LATVIJĀ.

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Viņi visos laikos saimnieko.

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Nedomāju, ka Godmanis ir latvietis un Kargins vai Krasovickis - krievi. Pārsvieda visus.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

elina

+340

 
īsi un lakoniski - iesīstu šo valsti

pirms 14 gadiem  

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Un mīlu šo zemi - aizmirsi piebilst!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.