Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Kalvis

+15536

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1645 skatījumi

Vai tiešām to Lindermani reiz nevar ietupināt?

Politika un valdība » Politika

Pieriebies jau tas naida kurinātājs,sen vajadzēja nāves sodus atjaunot,lai nestaigā tādi eksemplāri pa zemi.Vēl draud ar visādām kampaņām un salīdzina,ja vairākums,tad tam ir taisnība,bet kam reāli kas pieder to neņem vērā.Nezinu kurā gadsimtā viņš dzīvo,ja aprobežojās ar tādiem uzskatiem!Galvenais kas zem viņa maskas vēl slēpjās,tiem ar to pašu likteni un pat skarbāku!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Āris

+22646

 
Vispār jau viņu var saukt pie atbildības jau šodien par barikāžu dalībnieka apbalvojuma viltošanu,un tur var inkriminēt daudzus pantus,tai skaitā dokumentu viltošanu bet mēs taču esam tik toleranti....

pirms 12 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Par padevīgiem,iecietīgiem,lokāmiem latviešiem tik tiešām nekas labāks vēl nav.Ja mēs būtu kā poļi,grieķi nezinu vai tādas huiņas tiktu pieļautas.Politiķiem mēs esam kā sviestmaize un galvenais to viņi labi zin un izmanto jebkādas provikācijas,zinot ka nekādi lielie starpgadījumi nenotiks.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Niks

+120909

 
Faktiski jau "kurā gadsimtā viņš dzīvo,ja aprobežojās ar tādiem uzskatiem" vistiešāk attiecināms uz jautājuma autoru.
Pat pirms pāris tūkstošiem gadu demokrātijas izpratne bija plašāka.

pirms 12 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Uz tā principa pamata viņi ar līferē.Man liekās,ka vārdam ''Demokrātija'' vajadzētu noteikt citas funkcijas un lai līdz ar to cilvēkiem būtu vieglāk dzīvot.Savādāk tāda kulšanās vien būs un tas būs bezgalīgi,kamēr paši nelabosimies.

Ralfs Ivo Ivanovs, pirms 12 gadiem :

Zelta vārdi!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Saki ka pieriebies,bet ko paši esam ievēlējuši???Vai gudra tauta ievēlētu bijušās kompartijas līderus,tādu kā Alfrēds Rubiks kuru pēc Latvijas neatkarības atgūšanas notiesāja par republikas valdības apvērsuma mēģinājumu,tiesāja kā valsts nodevēju bet tagad sēž eiroparlamentā!Kas latvieši ir vispār par tautu,vairāk izskatās ka bezsmadzeņu tauta!!!

pirms 12 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Par visiem tā nevarētu gan teikt!!!Bet ka danco pēc citu stabulēm,tad biežs novērojums.Man liekās,ka jau skolās vajag ieviest mācību par dzīves jēgu,jo reāli kā cilvēks savos 20-tos un vairāk gados nobalso,bet nezin un nevar īsti pamatot!?Tur jau ir truluma pakāpe.

Chuck Norris, pirms 12 gadiem :

ko tu čīksti kā piemīzta pastala, visas tautas var nosaukt par bezsmadzeņu tautām, ne jau cilvēks vienkāršais ietekmēs politiku kopumā..tā ir netīra spēle, kur pavisam maz kas atkarīgs no tautas.

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Tu laikam pats Norris neizproti dzīves jēgu!Piemēram,tu būsi priekšnieks un tev būs piecdesmit padotie,neticu,ka tu viņus nokontrolēsi,ja sāksi viņus vest dziļāk iekšā purvā.Un ja viņi būs vissi kā viens,kā roka ar cimdu,tad arī nāve viņus nešķirs.Zinu dvīņu cilvēkus,kuri ir kā viens un ja vissi būtu tik saliedēti,tad viss būtu kārtībā un nebūtu sedziņas raustīšana katram uz savu pusi.Tā kā nerunā,ka viss ir tikai atkarīgs no politikas.Tam visam vajag ticību,pārliecību un vienotību un būs OK!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
tam tagad klāt neķersies - kā nekā, lielai iedzīvotāju daļai viņš ir varonis un zicpriekšēdētājs. Nezinu, vai viņš pats saprot, ko dara, viņu vada citi.
Cita lieta - skaidrs, ka viņu tagad novēro un pēta sakarus.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.