Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+73

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2022 skatījumi

priekšādiņa

Grūtniecība un vecāki » Pusaudzis

Sveiki esmu 14 gadus jauns zēns kurš nevar atvilkt priekšādiņu ne miera,ne erekcījas laikā. Starp priekšādiņu un galviņu ir īsa saitīte dēļ tās es nevaru atvilkt. Un arī priekšādiņa,kura izskatās plāna lūdzu paldzat,esmu izmisis! Ko man darīt,vai problēma pati atrisināsies?

Pirms 11 gadiem

Urinēt netraucē,bet man.uztrauc nākotne -sekss.

, pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Stella

+698

 
Avisi jau Tevi baida te.
Nu lieta tāda, ka vislabāk būtu atrādīties pie vīrieša speciālista urologa vai dermatovenerologa, visticamāk urologa. Urologs paskatīsies, kas tur ir, un mēģinās priekšādiņu atbīdīt, ja varēs, tad atbīdīs, ja nē, tad ieteiks veikt nelielu operāciju. Taču iespējams, ka tā kā esi vēl 14 gadus jauns, tad priekšādiņa vnk nav izstaipījusies, un pašam to būs grūti atvilkt, bet varbūt es maldos. Katrā gadījumā urologs - sieviete vai vīrietis, tam nebūs nozīme šājā gadījumā, jo tas ir speciālists, konstatēs kas Tev un kā. Mēģini par to pastāstīt mammai vai tētim ar, ko Tev labāks kontakts un piesakieties pie speciālista. Protams, iekšā pie speciālista ej viens. Lai veicas. :)

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja tas traucē, tad ir nepieciešama neliela ķirurģiskā iejaukšanās vietējā narkozē, un problēma būs likvidēta.

pirms 11 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Seksam tas netraucē, ja vien neizjūtat fizisku diskomfortu erekcijas laikā, pārsvarā tā ir psiholoģiskas dabas problēma, mēs iedomājamies, ka tas mums nepatīk un var traucēt. Ja tas jūs nomoka, tad viss ir ātri, lēti un efektīvi labojams, un to ar vietējo anestēziju var izlabot jebkurš ģimenes ārsts, urologs vai ķirurgs. Procedūra ir nesāpīga un neaizņems vairāk par 10 minūtēm kopā ar anestēzijas ievadīšanu.

Oto , pirms 11 gadiem :

nu, nu. Higiēnu tomēr ir grūtāk ievērot.

Stella, pirms 11 gadiem :

Tieši tā, ja ir priekšādiņas problēmas, tad higiena klibos gribēdama, un ļoti grūti to vietu kopt, priekš kam tad vajadzīgas liekas pūles, šājā gadījumā neliela ķirurģiska manipulācija būs labākais un ātrākais veids.
Katrā ziņā Pusaudzi padod ziņu kā veicās pie daktera. Lai mums mierīgs prāts :D

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Tās nu ir muļķļības, visi apgraizīšanas reliģiskie fanātiķi higiēny min kā galveno argumentu, lai attaisnotu to, ka jau mazam bērnam tiek veikta apgraizīšana, kas ir pilnīgs absurs un klaji meli, gluži pretēji, priekšādiņa kalpo kā aizsargbarjera un mūsu ķermenī pilnīgi visam ir savas funkcijas un nekas nav tāpat vien un nevajadzīgs. Ja jaunais vīrietis regulāri mazgājas, vienreiz dienā iet dušā vai vannā, tad nekādu problēmu ar higiēnu nebūs, vienkārši ir jāmazgājas un jāmaina apakšveļa!

Stella, pirms 11 gadiem :

Bet runa taču bija, ka viņš nevar pārvilkt pāri priekšādiņu locekļa galviņai! Tātad viņš nevar tur neko izmazgāt!

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Kāda, Stella, mazliet klibo anotomija....

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.