Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

dace lancmane

+56

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1957 skatījumi

Kur veikt bezmaksas ultrasonogrāfiju?

Grūtniecība un vecāki » Grūtniecība

Esmu grūtniecības pašā sākumā, vēl neesmu uzskaitē, vai ir iespējams kaut kur veikt bezmaksas ultrasonogrāfiju? Jautāju savai ginekoloģei (valsts) un izrādās, ka jāmaksā 12 ls... vai nav iespējams ar ģimenes ārsta nosūti'jumu u.s. veikt bezmaksas vai par kādu nodevas maksu? Paldies!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Jana

+4383

 
Tavā gadījumā bezmaksas nepienākas, stājies uzskaitē un tad gan tev pienāksies bezmaksas usg kādā no nozīmētajām poliklīnikām par valsts naudu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Bezmaksas nav. Lai uz nosūtītu uz ultrasonogrāfiju, jābūt iemeslam-draudošs aborts utt., bet ginekologs jau tad pats nosūtītu. Ja Tu vienkārši gribi zināt bērna dzimumu, tad tik agrīni tas vienalga nebūs nosakāms.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

dupsis

0

 
bezmaksas neka nav, esmu pie valsts ārsta, bet beztolks, tā pat brauksu pie maksas ārsta.....tadas valsts medicīnas nav...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ligija Paegle

+12

 
Tev vienkārši jāstājas uzskaitē! Bez uzskaites arī bērna kopšanas pabalstu un visas pārējās naudas nedabūsi... un, kad būsi uzskaitē tad tik prasi ārstei, lai sūta uz tuvāko dzemdību nodaļu, kur sonogrāfija būs bezmaksas. p.s. es labāk izvēlējos kvalitatīvākus sonogrāfijas aparātus (Rīgas Dzemdību namā(bezmaksas) vai klīnikā EGV(25 lati, ja nemaldos)). plus vēl visādas runas par to,ka pārāk bieža sonogrāfija ir kaitīga arī dzirdētas...

pirms 13 gadiem  

Kristīne Bāne, pirms 13 gadiem :

tas ja nestajas uzskaite nenozime ka nedabus nekadas naudas iesniedzot slimibas lapu ko arsts izraksta pec dzemdibam VSAA var dabut kan visus pabalstus gan kopsanas pabalstu!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.