Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2250 skatījumi

cik izmaksā dzemdības?

Grūtniecība un vecāki » Grūtniecība

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
viss atkarīgs no pašas vēlmēm. Piedzemdēt bērnu var īstajā brīdī izsaucot ātro palīdzību, kas bez maksas aizvedīs, iespējams nelietosi epidurālo anestēziju, iespējams Tev nebūs svarīgi kura tieši vecmāte pieņem dzemdības, pēcdzemdību palātā iespējams gulēsi vienā palātā kopā ar vēl 7 māmiņām un tikpat brēcošiem bērneļiem un kopīgu tualeti koridorā, iespējams pārtiksi tikai no slimnīcas pārtikas nepērkot neko klāt un rezultātā par visu pasākumu nesamaksāsi vairāk kā 10 ls.
Bet tikpat labi var slēgt līgumu ar dzemdību iestādi, izvēlēties konkrētu vecmāti, izvēlēties dzemdēt ūdenī, braukt uz dz.namu ērtā automašīnā, veikt anestēziju, izvēlēties atsevišķu pēcdzemdību palātu ar dušu un TV un tā tālāk un tad jau tā summa var uzkāpt līdz 1500 ls un vairāk.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

grūtniecības aprūpe un dzemdības ir valsts apmaksāts pakalpojums. protams, ja grib līgumu ar konkrētu ārstu, atsāpinošos medikamentus, ģimenes palātas un citus bonusus, ar izmaksām var iepazīties katras iestādes cenrādī.

pirms 12 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Un ja to visu neapmaksāsi, tad dzemdēsi telpās, kurās parasti uzņem šausmu filmas ar miroņiem. Bet nu katram savi nervi.

... ....., pirms 12 gadiem :

Ne vienmēr un ne visur...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

... .....

+317

 
Es uzskaitē biju Jelgavā, valsts apmaksātā ginekologa praksē, līdz ar to - grūtniecības laikā visi dakteri par velti. Dzemdēju Stradiņos, ginekologs, pie kura biju iepriekš bijusi uz konsultāciju, dzemdību gaitā izlēma, ka man vajag epidurālo (tā nebija manis pašas kaprīze vien), līdz ar to par anestēziju nebija jāmaksā. Viņiem arī cenrādī ir minēts, ka PAŠAS izvēlēta epidurālā anestēzija maksā 150 Ls, bet, ja nozīmē ārsts, tad necik. Biju rindas kārtībā, mana vecmāte skrēja vēl pa 3 dzemdību zālēm, bet nekāda vaina, vīrs bija blakus un varēja uzmundrināt. Kad sākās lielais process, tad vecmāte bija klāt un palīdzēja. Palātā biju kopā ar vēl vienu māmiņu un bērniņu. Viņiem vispār ir tikai 2vietīgās palātas, kas nemaksā neko, un 1vietīgās palātas, ko var dabūt tikai tās māmiņas, kas slēdz individuālo līgumu. Dzemdību komplekts un viss cits no saraksta, kas vajadzīgs, bija pašai līdzi. Kopumā par pašām dzemdībām nesamaksāju neko, nekādu rēķinu man izrakstoties neviens neizsniedza.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Melānija

+11

 
Vēl ko gribēju piebilst, ka pēc dzemdībām var būt liels izsalkums. Varbūt paņemt kaut ko uzēdamu līdz. Kaut gan slimnīcās arī ir bezmaksas brokastis, pusdienas, launags un vakariņas, bet lieta tāda, ka viņi neskatās ko dod jaunajām māmiņām kas baro ar krūti. Man nesa sautējumu kur iekšā bija zirņi un pupas, kā arī launagā piparkūkas, šokolādes vafeles, ko pilnīgi noteikti nedrīkst ēst ja baro ar krūti. Mazajam var uzpūsties vai sasāpēties vēderiņš!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Melānija

+11

 
Vienīgais par ko man nācās samaksāt bija dzemdību komplekts. Ja nemaldos maksāja nedaudz zem 10Ls, aptuveni 8 Ls. Bet ja nevēlies nekādas ekstras, tad tas neizmaksā neko! :)

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.