Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Krista Ērgle

+165

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3669 skatījumi

Vai kāda zin kādēļ grūtniecei asi sāp labais sāns ? IR 21.grūtniecības nedēļa.

Grūtniecība un vecāki » Grūtniecība

Man ir 21.grutniecības nedēļa un man ir stipras sāpes labajā sānā ,zem ribām vai nedaudz zemāk, pat īsti saprast nevar. Vai kādai tā ir bijis ? kas varētu būt pie vainas ? ārste teica,ka ar nierēm vis kārtībā, jo ideālas urīnanalīzes.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

anonims

+3977

 
Grutniecibas laika berns var nospiest kadu nervu, tapec ari rodas sapes, protams ja tas ir parejosas.
Ja sap ilglaicigi un vairakas dienas tad ir jaapmekle savs ginekologs, kaut vai japiezvana vecmatei un japastasta problema, iespejams vainiga grutnieciba bet varbut ari kkas cits.
Nekad, nemekle forumos atbildes uz jautajumiem par veselibu, jo katra cilveka kermenis ir individuals, katram var sapet veders, zobs vai kajas, BET celonis un sekas katram bus dazadas.
Labak 10x pajautat, neka baidities un pec tam nozelot.

Personiga pieredze- bija asinosana, jautaju seit pat un citas vietnes - atbildes bij dazadas, sakot ar SA un beidzot ar citam kaitem, bet beigas vnk izradijas ka mainas hormonu limenis un veidojas placenta...

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sveika, man bija ļoti lielas problēmas ar labo sānu, līdz ātrajiem aizgāja tas viss, jo sāpēja nežēlīgi . Un beigās teica,ka neko nevar izdarīt, tāds ir iegšējais izkārtojums utt.. mazāk asas izjūtas seksa laikā. Vai vienmēr piedomāt par puncīti - bio lackto utt. Tas ir tas nedēļu laix. kad mazais bumbulītis spiež uz olnīcām un nospiež iegurņa daļu,kur nervi. ČILL ,mazāk darbojies padzes kādu kefīriņu un paskaties kā tās sāpes izpaužas.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.