Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 2221 skatījumi

kur ir atrodama informacija par apiņiem un to nodarbošanos latvijā iepriekšējos gadus vai kāds nodarbojas paslaik!

Zinātne » Lauksaimniecība

Loti interesē par apiņu audzēšanu latvija, vai kads zin kas ir nodarbojies ar tiem, vai ir kadas lielakas plantacijas latvija, un ka un kur tos realizē, vēlos uzzinat visu par to audzesanu, novaksanu, uzglabasanu un realizaciju. Ja kadam ir kas interesants dodiet ludzu zinu!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Niks

+120909

 
http://labsalus.lv/latvijas-alus/
Visas Latvijas alus darītavas izmanto ārpus Latvijas audzētus un apstrādātus apiņus. Pārsvarā no Vācijas un Čehijas. Ir dzirdēti aizbildinājumi, ka Latvijas klimatā apiņi neaug, tomēr tā īsti nav tiesa – piemēram, Piebalgas darītava apiņus audzēja 90. gados, taču tas nebija komerciāli izdevīgi. Apiņu plantāciju ierīkošana ir ļoti dārgs pasākums, turklāt nevienam ierīkotājam nebūs garantijas, ka kāds arī viņu produkciju iepirks; ir zināms jau iepriekš, ka cena būs augstāka nekā čehu produktiem, kur klimatiskie apstākļi apiņu audzēšanai ir piemērotāki.

pirms 12 gadiem  

Niks, pirms 12 gadiem :

Vari ieskatīties
http://forums.kupla.lv/topic/apinu-raza
Apiņu pasūtīšana, audzēšana, novākšana

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Man pie mājas agrāk auga griezdamies kad vēl senči paši gatavoja alu.Garumā gan sniedzās ne pa jokam.Žēl jau,ka mēs paši neizvēlamies savu produkciju,šeit tev būtu labs ienākums.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.