Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 911 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris

+4765

 
Ļoti žēl bet mpg2 formātā ir palikuši tikai daži kanāli tā ka no tāda uztvērēja jēgas nav.Es pats savus uztvērējus nomainīju piecus gadus atpakaļ un bez maksas skatos ap trīsdesmit labāko kanālu.Man to ir vairāk nekā piedāvā LATTELECOM un citi operatori par maksu.Protams normāls aprīkojums kaut ko maksā bet pa 15 gadiem tas ir atmaksājies droši vien simtreiz.Ir jau arī pēc laika kaut kas jāatjaunina bet tas nesanāk dārgi.Galvenais ir izvēlēties pareizos satelītus.Tad no vesela lēruma kanālu izvēlēties tos kas interesē.Tas tā īsi par tēmu.

pirms 6 gadiem  

Raivo Freimanis, pirms 6 gadiem :

tas nozime to kad tas vairs nekam isti neder mans sat uztverejs.kura galvina vis pareizaka butu pec nosaukuma.

DX FreeFM, pirms 6 gadiem :

Diemžēl nederēs gan. MPEG2 ir miris un tie daži kanāli kas vēl tur ir visdrīzāk tuvākajā laikā tiks pārslēgti uz MPEG4 un vairs neko tas dekoders nerādīs pilnībā.

Vai vēlies skatīties maksas vai tikai bezmaksas kanālus no satelīta?

Galviņa ir vajadzīga ''univerālā''. Kādu ražotāju ņemt, tas pa lielam jau vienalga, jo visas viņas līdzīgas. Ņem lētāko, jo nav īsti jēgas no dārgās. Tur tik pāramaksāsi par zīmolu.

DX FreeFM, pirms 6 gadiem :

Vēl kas, tad tagad sat pārsvarā izmanto DVB-S2 nevis veco DVB-S, tad dekoderim to jāatbalsta. Tavam 2002 gada modelim noteikti šis DVB-S2 atbalsts nav.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris

+4765

 
Pirmkārt skaties ko uzliki uzstādījumos,visi vai brīvie.Arī transponderi var būt no viena satelīta mpg4 vai vēl vecajā mpg2 formātā.Vai sat. uztvērējs atbalsta abus formātus?Ja mpg4 atbalsts tam ir tad tas parādīts uz priekšējā paneļa.Ja nu galīgi transponderis iespītējas tad vajag ievadīt konkrēta kanāla datus:frekvenci,audio pid,video pid un citus prasītos parametrus.Tad ieliksi pa vienam kanālam bet stabili.Jaunumus jau kā zini var atrast:Sat-Digest lapā.Lai veicas!

pirms 6 gadiem  

Raivo Freimanis, pirms 6 gadiem :

tadi uzstadijumi man vinam nav.ir tikai rokas ierakstisana un automatiskais.kadu mpg formatu atbalsta es nezinu,nekur nav redzams.man vins ir 2002gads.

Raivo Freimanis, pirms 6 gadiem :

Irtikai mpg 2 formāts.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.