Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ronalds Sniedze

+1749

 
  • 6

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1469 skatījumi

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 6

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Krustneši tūlīt saliks mīnusus, bet tas kaķim zem astes (manam vismaz). Bībele tiek uztverta pārāk burtiski. Tur ir teksti mērķēti uz tālaika cilvēkiem un pasaules izpratni. Tāpat neskaitāmi tulkojumi sabojā sākotnējo vēstījumu. Kā arī propagandas atlase. Pie tam, kurš teica, ka gaiša āda? Pārāk daudz nezināmo., lai tik pārliecināti stātos ar cirvi rokā aizstāvēt ideju.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

nikola

+299

 
Nu tas kā kurā reģionā: Āfrikā, piemēram, mūsu pielūgtais jūdaistu sektas dibinātājs, tā pat kā viņa stāsta varoņi (Ādams ar Ievu) tiek attēlots mells ar sprogainiem īsiem matiem. Savukārt Āzijā ebreju izredzētības pielūdzējiem tie tiek uzrādīti ar mongoloīdiem vaibstiem.
Tā ka tas nav definēts - šai (ādas krāsas) jautājumā kristiešu sludinātāji ir ļoti elastīgi.
Krietni agresīvāki viņi bij situācijās, kad nācās samierināties ar faktu par zemeslodes formu vai tās novietojumu kosmosa telpā.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Linda Stīrija

+2445

 
Kristiešu pieņēmums par Ādama, Ievas, Jēzus vai jebkura cita kristiešu tēla izskatu ir nosacīts. To drīzāk veidoja katrs mākslinieks pēc saviem ieskatiem. Vienam ieva ir blonda, citam ruda citam melnmataina, īsi gari, tukli vai kaulaini - tīrākā interpretācija. Arī Jēzus visticamāk nebija zeltains brunets ar maigi zilām acīm.

No evolūcijas mēs visi esam cēlušies no Āfrikas, un pārceļoties uz ziemeļiem cauri paaudžu paaudzēm pielāgojot gēnus kļuvuši par gaišiem, blondiem un zilacainiem.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nosauļojās.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vienalga vai uzskata, ka pirmie nokāpa no koka, tos atveda citplanētieši vai radījis kāds no dieviem, ādas krāsas mainījās evolūcijas ceļā.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

+394

 
spaisu sapīpējies kad šito jautajumu rakstiji ? tas viss ir izdomāts! dabū dzīvi!

pirms 10 gadiem  

nezināms (guglētājs), pirms 10 gadiem :

Kas vainas jautājumam? Bieži ar vārdiem Ādams un Ieva saprot ne tikai kristiešu mācība aprakstītos pirmos cilvēkus, bet arī, piemēram, Darvina ideju piekritēju pirmos senčus.

Ronalds Sniedze, pirms 10 gadiem :

Mūsdienās par spaisu ir tiešām aktuāla tēma, bet es nelietoju spaisu! Sev un savai ģimenei par laimi!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.