Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Uldis

+933

 
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1633 skatījumi

Vai spoguļiem mājokļos piemīt mistiska enerģija un tos nebūtu vēlams pārmantot?

Zinātne » Laiks

Pastāv uzskati, ka vecus, no citiem ļaudīm pārmantotus spoguļus nav vēlams turēt savā mājoklī. Arī cilvēkam nomirstot, spoguļi pēc senām tradīcijām tajās telpās tiek aizsegti. Vai tā ir māņticība saasinātai psihei, jeb tomēr pastāv jelkādas likumsakarības starp realitāti un kā to spēj ietekmēt spogulis ar tajā kādreiz atspoguļoto?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Jānis Zuļķis

+227

 
Galvenais arī grīdu izplēst, logus nomainīt un griestus pārkrāsot. Tajos, pateicoties skaņas viļņiem un citām lietām, reizēm ļoti lielā neizmērāmā daudzumā slēpjas negatīvā enerģija, retāk pozitīvā. Spogulis, tikai tāpēc, ka tas spēj savu fizikālo īpašību dēļ atspīdēt, rādot skaidru bildi, nav uzskatāms par vienīgo negatīvās enerģijas avotu. Cilvēki reizēm viņiem subjektīvās uztveres dēļ mēdz piešķirt īpašas īpašības, kuras patiesībā var piederēt jebkurai lieta. Galvenais ticēt.

Visi tie, kas atsaucas uz kaut kādiem zinātniskiem pētījumiem, vismaz varētu minēt avotus, kur par to var izlasīt.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Jānis Zuļķis

+227

 
Ja vajadzīga konkrēta atbilde, tad nav ko uztraukties par seniem spoguļiem. Citi skatoties hokeju baidās mainīt pozu - ja nu iemet vārtus pretinieks?
Ja konkrēti Tu zini, ka jutīsies neērti, tam spogulim atrodoties mājā, tad skaidrs, ka ar laiku sāksi ticēt, ka kaut kas ar to spoguli nav kārtībā. Patiesībā pats tam vienkārši piešķirsi nevajadzīgi lielu nozīmi. Tās ir tieši tādas pašas bailes kā bailes no tumsas, ko neredzi, bet vari iedomāties - no tā arī bail.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tā ir māņticība un viss nosauktais piemīt un notiek tikai tad, ja cilvēks pats sevi uz to iedvesmo un tam tic, pašsuģestijai ir milzīgs spēks.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Izklausās pēc māņticības.
Agrāk zibens arī bija Dievu dusmas, bet kā izrādījās...

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Parasti ir tā-ja tu esi muļķis tad arī nomirsi muļķis, ticot visādam muļķībām, vienīgā pareizā atbilde.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Parasti ir tā-ja tu esi muļķis tad arī nomirsi muļķis, ticot visādam muļķībām, vienīgā pareizā atbilde.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Ap mums ir vairāk nezināma un neizprotama, kā mēs spējam apzināties. Daudzus notikumus, kurus nespēja pieņemt, neticēja, šodien izprot. Tradicijas arī neveidojas tukšā vietā .

pirms 10 gadiem  

Ivars Magone, pirms 10 gadiem :

Dzīvais un mirušais ūdens. Sākotnēji sakāros pasakās. Tagad zinātne saka -jā un izskaidro. Pozitīvā un negatīvā enerģija, kas uzkrājas un nes informāciju. Šodien realitāte un kādēļ ne spogulī. Mājokli, kur dzīvojuši slikti cilvēki, vispirms jāattīra no uzkrātās negatīvās enerģijas. Tā var turpināt bezgalīgi.

Ēriks, pirms 10 gadiem :

:D
"Tagad zinātne saka -jā un izskaidro. Pozitīvā un negatīvā enerģija, kas uzkrājas un nes informāciju. Šodien realitāte un kādēļ ne"
Šito tu kurā "zinātniskajā" pētijumā izlasīji??? Tajā, kas saucas - Sensācija?
:D :D

Ivars Magone, pirms 10 gadiem :

Literatūras daudz, visu nenosauksi. Otrkārt dzīvoju blakus cilvēkam, kur sevi neafišē, bet savulaik bija biežs viesis pie Zilā kalna Martas, Džūnas, guvis zināšanas no Indijas skolotājiem un šobrīd papildina zināšanas pie Mano. Es neprasu ticēt, bet izsaku savu viedokli, pieredzēto un redzēto. Kas notiek , ja sasit nagu? Tas paliek zils un noiet, aug jauns. Redzēju, kā durvīs saspiestu plakanu pirkstu 10 minūtēs "atpumpēja", ne zils, ne nags nogāja.

Jānis Zuļķis, pirms 10 gadiem :

Nags ne vienmēr noiet, jautājums ir par bojājumu dziļumu un vietu. Mierīgi var iespiest nagu kur vien vēlies un viņš var tik pat labi noiet un nenoiet. Tāpat nags var palikt zils un pēc tam palikt normās. Tu tiem piemēriem pat piešķir par daudz nozīmes. Varbūt drīzāk anatomiju vajag mācīties, ja nu, kad sakož odze izdomāsi pajautāt savam draugam izsūkt indi...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.