Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283672 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2062 skatījumi

Kāds ir labākais veids kā zaudēt akcentu runājot angliski?

Socialās zinātnes » Valodas

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Akcentu zaudēt nav iespējams, to var tikai iegūt dzīvojot kādas angliski runājošas valsts konkrētā apgabalā pašam to neapzinoties parādīsies, piemēram, cute British accent vai pamazām pāriesiet uz Ņujorkas amerikāņu angļu valodu, utt. Tas pats attiecas arī uz latviešu valodu un jebkuru citu valodu. Pēc tā kā cilvēks runā mēs varam spriest par to, no kurienes viņš ir nācis.

pirms 13 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Lai kā mēs nepūlētos, dzīvojot Latvijā latviešiem vienmēr būs vienāds akcents angļu valodā, kuru grūti ir sajaukt ar citām tautām un krieviem šis akcents angļu valodā būs pilnīgi citādāks.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Principā piekrītu, tikai svītroju vārdu vienmēr.

Savs Choms, pirms 13 gadiem :

nepiekriitu ka zaudeet akcentu nav iespeejams....pats runaaju svesvalodaas (krievu, anglu, daanu) pilniigi bez jebkaada akcenta

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Tā jums tikai šķiet, bet ne cilvēkiem, kam šīs valodas ir dzimtās valodas! Akcents ir pilnīgi visiem cilvēkiem pat vienas tautības, ja tie dzīvo dažādās vietās. Latvijas krieviem atbraucot uz Maskavu, jebkurš Maskavietis pateiks, ka šis krievs ir no Baltijas, jo viņam ir Baltijas akcents. Rīdzenieks vienmēr pateiks, ka cilvēks ir no Latgales vai ka cilvēks nāk no Kurzemes. :-)

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

Nē Aivi, man kaimiņos dzīvo Gulbēnieši, meita viņiem dzima un izauga Valmierā un skuķim jau 18 gadi, ka vālē gulbēniešu izloksnē, tā vālē. (uzsvaru liek uz pirmās zilbes)

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Tā ir ģimenes ietekme, acīmredzot tāpat runā arī bērna vecāki vai vecvecāki, kur meitene pavada vasaras. Tā jau tas cilvēks ir izveidojies, ka, lai attīstītos mēs nepārtraukti kopējam citu cilvēku uzvedību, stilu, iegūstam zināšanas un papildinām savu valodu, aizgūstot visu no citiem cilvēkiem, vispirms kopē vecākus, pēc tam vienaudžus, skolotājus, pasniedzējus, vecākos kolēģus, utt.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Valodas attīstību tāpat kā visu citu ietekmē apkārtējā vide un sabiedrība. Ja bērns izaugs starp dzīvniekiem, tad viņš arī izaugs par meža zvēru, kas kopēs dzīvnieku uzvedību un skaņas. Ja bērns augs uz ielas, tad arī runas stils būs atbilstošs videi kādā tas aug, ieskaitot žargonismus un pašpuikas uzvedību. Tā ir fizioloģija!

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Jākontaktējas ar īstiem angļiem un dien dienā jārunā ar viņiem angliski.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
1. Klausīties savā skaņā (pēc runāšanas, reizē runāt un klausīties neskaitās)
2. Daudz runāt valodā
3. Daudz dzirdēt valodu

pirms 13 gadiem  

Jānis Ivanovs, pirms 13 gadiem :

Nerunāt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.