Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 1 balss
  • 8353 skatījumi

Ko dāvināt krustvecākiem kristībās?

Socialās zinātnes » Reliģija un garīgums

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ingars Neija

+7257

 
Tas jau stipri atkarīgs no Tava ieplānota budžeta dāvanai, un krustvecāku nepieciešamības.Mans ieteikums būtu uzdavināt kādu praktisku un nepieciešamu lietu, kas tajā pašā laikā būtu lietderīga un oriģināla.Bet ja tādu nevar izdomāt, tad visērtākā dāvana parasti ir kāda piemiņas lietiņa, kas personificēta tieši uz konkrēto cilvēku (vai cilvēkiem) viens piemērs ko varētu minet ir dažādi personificēties apdrukātie produkti (trauki, auto numuri, krūzītes u.c piemiņas lietiņas) kas pašlaik pieejami plašā klāstā visdažādākajos reklāmveida veikalos, turklāt pasūtāmi pat caur internetu.

Ja nepieciešamas konkrētas adreses , varu tādas sameklēt

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

gints šelders

+8262

 
Krustvecākiem nekas nav jādāvina,tavs uzaicinājums jau ir dāvana:)))

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Principā būt par krustvecāku ir ļoti augsts gods, ar to, tu parādi savu uzticību un labvēlību cilvēkam, tu viņam uztici savu bērnu, viņš būs tas, kas rūpēsies par viņu gadījumā, ja kas ar vecākiem (tpfu, tpfu, tpfu). Tā ka parasti krustvecāki dāvina kaut ko krustbērnam. Krustmāte šuj kristāmkleitu, krusttēvs kādu sudraba naudiņu vai ķēdīti ar krustiņu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ne jau vecaki dāvina kko krustvecakiem bet ta ir ka simboliska davana no berna. Ja krustbernins ir parak mazins tad parasti vecaki parūpējās par davanu. Kas var but bilde ielikta ramiti ar gravejumu, pedas vai plaukstas nospiedums un klat datums un paldies vardi, vai ari mazā varianta kristibas svece. Ir ļoti daudz varianti. Bet atceras ka ta ir davana no bernina un nav jabut lieli veribai galvenais lai ir no sirds un kkas peraonisks.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Signe Svile

+71

 
man gan šķiet, ka autors bija domājis - ko bērnam dāvināt no krustvecāku puses... mans ieteikums būtu kāda sudraba/zelta lietiņa...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es piekritu ka krustvēcākiem nav nekas jādāvina vinem ir bernam jadavina

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vineta

+872

 
hmm. kad es kristījos pirms 2 gadiem, krustvecāki dāvināja man, ne es viņiem. Tāpēc šāds jautājums man liekas mazliet savāds.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.