Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis G.

+2334

 
  • 4

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2482 skatījumi

Kas notiek ar cilvēku, kad tas sajūk prātā?

Socialās zinātnes » Reliģija un garīgums

Kāpēc viņam pastāvīgi rēgojas sveši cilvēki/ būtnes? Varbūt tas ir sasniedzis citu uztveres(augstāku) fāzi/vibrāciju līmeni/frekvenci, kā rezultātā viņš pamana to, kas mums ir liegts? Neviens no mums negribam atrasties šādu cilvēku vietā, tomēr, runas par halucinācijām manī izraisa smīnu, jo, kā zināms, šeit apgrozās daudz 'diplomētu' ārstu vai 'īzglītotu' cilvēku!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tava fantāzija cenšas aizpildīt tukšumu zināšanās. Ja datora ekrānā parādās mirgojoši kubiciņi un klaviatūra neklausa, vai no auto pārsega apakšas nāk dūmi un jaunas skaņas, tu tak nepadomā, ka ierīce ir ieguvusi jaunu funkcionalitāti un ir kļuvusi labāka, nekā tavu draugu datori un auto. Tas ir sabojājies. Tāpat arī smadzenēs kaut kas noiet nepareizi un tās vairs nefunkcionē kā vajadzētu. Nepareiza reakcija uz dažādiem procesiem.

pirms 12 gadiem  

Jānis G., pirms 12 gadiem :

Piedod manas vājās zināšanas, var redzēt, ka neko neesi lasījis par metafiziku, spēj vien sagremot Staļina laiku zinātnieku dogmas.

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Tev metafizika ir reliģija. Kas vainas Staļina laika zinātniekiem, ka tos uzskati par muļķiem? Par zinātnisko metodi esi ko dzirdējis? Metafizika ir filozofija, ne zinātne. Tu vari fantazēt, staipīt kādā virzienā gribi radot jaunus un jaunus šķietami ticamus apgalvojumus.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
šo augstāko vibrāciju fāzi parasti ārstē ar stiprām zālēm tam atbilstošās slimnīcās.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Cilvēkam, kurš nav sajucis prātā, neiespējami aptvert, ko tas nozīmē.
Šādu stāvokli var iegūt pēc psiholoģiskas traumas, galvas traumas, galvas audzējiem, no medikamentiem, alkohola, narkotikām, slimības rezultātā, piemēram, ja pārslimo meningītu, encefalītu vai pieaudzis cilvēks pēkšņi pārslimo smagā formā kādu bērnu slimību u.t.t.
Prātā jukušos (tā šos cilvēkus sauc "veselie") iedala daudzās kategorijas un vēl pakāpēs, atkarībā no tā, cik izteikti noris saslimšanas simptomi. Šizofrēniju vienu pašu iedala , kā nu kurš, vismaz 8 dažādos paveidos un katram paveidam ir savas atšķirības.
Ja nākas saskarties ar šādu cilvēku , tad jāsaprot, ka nekādā gadījumā nedrīkst ar viņu strīdēties, viņu lamāt vai censties pierādīt pretējo visiem līdzekļiem.

pirms 12 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 12 gadiem :

Pirmais, ko var darīt, parunāt ar kādu speciālistu, noorganizēt mājas vizīti, ja pats cilvēks atsakās ārstu apmeklēt.
Bet jāatceras, ka ne viss, ko uzskatām par prātā sajukšanu, tā patiesībā arī ir, jo mēs nekādā veidā nevaram būt otra ādā un otru saprast pilnībā. Turklāt ir cilvēki, kuri tiešām redz un dzird to, ko nemana citi, turklāt ir pilnīgi veseli. Paldies Dieviņam, ka manējie mani neuzskata par jukušu, jo ir redzējuši un sajutuši nedaudz no tā, ko ikdienā nereti redzu un sajūtu es pati.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
dažādi sajūk, ne vienmēr tā, kā Tu apraksti

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.