Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1449 skatījumi

Kas dzīvē ir galvenais?

Socialās zinātnes » Reliģija un garīgums

Ko darīt, lai dzīvi dzīvotu kvalitatīvi, pareizi un neizniekotu to?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Māris

+9765

 
Pēteri,visiem viena recepte nebūs,man varbūt ir galvenais lai visu dziivi varētu slaistiities un tērēt ne paša nopelniito :) tu teiksi-nu tas taču ir stulbums, jā priekš tevis varbūt, redzi,katram ir kautkas savs galvenais,protams var jau teikt standarta frāzes kā to jau dara šeit Kristīne,

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

unknown

+3680

 
Jā var runāt par dzīves jēgu, mērķiem, nākotni utt., bet reāli, manuprāt, dzīvē galvenais ir mīlestība.
Varbūt izklausās banāli, bet tas ir domāts kā mīlestība ne tikai pret ortu cilvēku, bet arī pret vecākiem, citiem cilvēkiem, dabu, pasauli, vispār dzīvi un, protams, sevi pašu.
Tad, kad iemācīsies mīlēt, sapratīsi, ka nekādas neveiksmes un nelaipni cilvēki nespēj tev neko nodarīt un dzīve arī nebūs nodzīvota bezjēdzīgi.
Es, protams, nesaku, ka jāatsakās no materiālajām vērtībām. Īstenībā grūti izteikties, jo katrs to saprot savādāk.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
te runājām par laimi http://www.pajauta.lv/question/list/280/42276/kads-ir-laimes-noslepums/ Laimes formulas ir pietiekoši īss dzīves principu apkopojums (5-10 gab.), kas ļauj justies, ka tu dzīvo kvalitatīvi, pareizi un neizniekojot laiku. Tas noder ikdienā, bet nez'vai kritiskos brīžos, kad nevari uzturēt šo ideju, piem., kad māc depresija vai taisies mirt.
Ne jau visiem laime ir galvenais, jo ir iespējamas citas vērtības: piem., alkas pēc pārdzīvojuma, virzīšanās uz augšu, vēlme aizmirsties, atriebties, vairoties.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Katram dzīvē ir savs mērķis jeb sapnis, parasti cilēki tiecas uz to .. Un tā arī tu neizniekotu savu dzīvi , mēģini kaut ko sasniegt un virzīties uz augšu .

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.