Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze Zundāne

+9327

 
  • 2

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 1467 skatījumi

Vai tiesa, ka Korānā rakstīts, ka jānogalina katrs kristietis, kuru satiek?

Socialās zinātnes » Reliģija un garīgums

Šādu frāzi dzirdēju no pareizticīgo priestera.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
jā , tā ir taisnība...turpmāk uz baznīcu ej , slapstoties pa krūmiem un biezā miglā.

pirms 11 gadiem  

Ilze Zundāne, pirms 11 gadiem :

Kāds Tu malacis, Čak no Rīsa!!!!
Labi, ka padalies savā pieredzē ar parastiem plebejiem!
Tāpēc es domāju, kādēļ tik bieži man sanāk redzēt miglā krūmus kustamies. Tur mūsu bāleliņš Čaks n o Rīsa...dodas uz baznīcu. :D :D :D

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Par kristiešiem tur nekas nav teikts, ir teikts, ka jānogalina ir visi neticīgie, un neticīgie ir tie, kas netic Allāham.

2:191 And slay them wherever ye find them, and drive them out of the places whence they drove you out, for persecution is worse than slaughter. And fight not with them at the Inviolable Place of Worship until they first attack you there, but if they attack you (there) then slay them. Such is the reward of disbelievers.

2:193 And fight them until persecution is no more, and religion is for Allah.

2:216 Warfare is ordained for you, though it is hateful unto you; but it may happen that ye hate a thing which is good for you, and it may happen that ye love a thing which is bad for you. Allah knoweth, ye know not.

2:244 Fight in the way of Allah, and know that Allah is Hearer, Knower.

pirms 11 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

5:33 The only reward of those who make war upon Allah and His messenger and strive after corruption in the land will be that they will be killed or crucified, or have their hands and feet on alternate sides cut off, or will be expelled out of the land. Such will be their degradation in the world, and in the Hereafter theirs will be an awful doom.

Ilze Zundāne, pirms 11 gadiem :

Paldies, Aivi, par laikam jau izsmeļošo atbildi!
Ja nu man dzīvē pienāks brīdis, kad nu nekā nav ko darīt, piemāram mani iebāž cietumā, tad es te to textiņu iezīmēšu un "mātei goglei" došu pārtulkot latvju mēlē, bet tas gan, kā manāms,laikam nebūs tik drīz :D
Bet ir jau Imanta Kalniņa Korāna tulkojums, tik atkal nav man laika to meklēt-jāflīzē duškabīnei siena utt. Lai Tev skaista svētdiena!

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Ja iebāzīs cietumā, tad piekļuvi pajauta.lv slēgs uz visu termiņu, tā ka labāk nevajag, mums visiem būs garlaicīgi un šī lapa sāks stagnēt un apaugs ar sūnām... Runājot par ticību dogmām, daudz kas ir atkarīgs no interpretācijas, tomēr kristietība un islams ir radikāli atšķirīgas ticības. Korāns tiek uzskatīts par dieva vārdiem, kurus tas ir paudis caur eņģeli Gabrieli Muhamedam, un līdz ar to, to nedrīkst nedz apšaubīt, nedz interpretēt. Savukārt kristietība ir gājusi līdzi laikam un

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

attīstījusies. Ja mēs paņemam rokās veco derību, tur arī ir daudz vardarbības, sodu, draudu, utt., bet jaunā derība jau skan daudz pielaidīgāk un aicina uz piedošanu, grēku nožēlu, utt... Korāns savukārt nav mainījies vispār, jo jebkura dieva vārda maiņa tiek uzskatīta par ar nāvi sodāmu grēku.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.