Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1626 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Edgars

+7561

 
Izjauc visu riteni pa daļām, visu veco krāsu noslīpē ar smilšpapīru, notīri putekļus ar benzīnu vai ko tamlīdzīgu.(ja gribi superlabu rezultātu var arī nogruntēt,) nopūt ar krāsu, pagaidi kad krāsa nožūst, un neazmirsti visu nolakot savādāk viss būs darīts velti. Saliec riteni kopā un braukā laimīgs.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Arī ar pindzeli var krāsot. Notīri uzlīmes, attauko un uz priekšu.

pirms 14 gadiem  

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Vispirms iemesls - kapēc gribi krāsot - lai saimnieks neatpazīst, vēlies pārdot par augstāku cenu vai apriebusies zaļā krāsa un gribi melnu? Kā jau minēja - izjauc. Notīri detaļas, ar maskēšanas lentu notin vietas, kuras nevēlies nokrāsot, pajem burku emaļas, atbilstošu šķaidekli, lupatiņu, kurā slaucīt piles, labas otas - smalkākas un platākas. Ar šķaidekli nomazgā krāsojamās vietas, pēcāk ar lupatiņu noberz liekos taukus un ķeries pie krāsošanas. Vēlams rāmi pakārt kādā šķūnītī.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Uztici labāk profesionāļiem,laba krāsa tev ar visu grunti izmaksās padārgi.Kā arī iespēja,ka krāsa nebūs plauktā.

pirms 14 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Nav nemaz tik traki, cik ta tur tādam rāmim vajag.

Jānis Kalvis, pirms 14 gadiem :

Nav noturīga.Ja grib kvalitatīvi,tad jākrāso ir augstās temperatūrās,ko mājas apstākļos nepanāksi.Baigais darbs ir arī veco krāsu noņemt,bet kas to dara,tam ar smilšu strūklu aizies daudz mazāk laika.Protams,ja vecs rāmis un ja izcilu neko nevajag,tad vari to izdarīt pats,kā jau saka,izjauc pa detaļām....un krāso.Krāso tā,lai nevienam varbūt tāds nebūtu,liec vairākas krāsas,kas būs interesantāk.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Kā kā, izjauc pa detaļām: riteņi, dakša, rāmis un visi pārējie pričendāļi. Noslīpē nost veco krāsu un tur pielipušos netīrumus. Nogruntē un krāso uz URRĀ! Tik velams to darīt ārā, jo krāsas baloniņš nomiglos arī tuvāko apkārtni!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.