Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris Bitenieks

+11700

 
www.xsports.lv pie viņiem var dabūt labu, lētu, lietotu komplektu pa sakarīgu naudu.
Pats šīs sezonas sākumā iepirku pa 150 Ls ( zābaki bija jauni)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Toms Ukenieks

+222

 
vienots flex indekss pastav tikai zabakiem, vairak vai mazak, slepem tada nav. Lidz ar to izvertejat ko sniedz sada veida informacijas iegusana. Labak doties uz kadu no veikaliem, kur zinosi pardeveju sniegs attiecigo informaciju. Ieprieks lasitie murgi par kkadu cietibu no 1-12 ir pilnigakais tuksums. Runajam par to ko zinam!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ieteiktu iegriezties veikalā Fans tur var nopirkt visu Komplektu pa 159 ls t.i. - zabaki,slēpes,stiprinājumi, Tur varēs arī sniegt vajadzīgo konsultāciju.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

prātīgākais variants ir nomāt un pirkt pavasarī ar atlaidēm 50-70% jaunu labu aprīkojumu.
pārdevēji veikalā ir gana zinoši, lai atbildētu. labāk izvēlēties specializētos veikalus, kur runāt- burusports, gandrs utml.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
iesācējiem labāk laikam lietotu. ja izdomā, ka nepatīk vismaz lieku naudu nebūsi iztērējis.
zābaki un slēpes iedalās pēc cietības no 1 - 12 kur 12 ir cietākās un domātas jau profiņiem. Pilnīgam iesācējam derēs arī no 4-6. Braukšanas ziņā starpību starp 6 un 10 diez vai jūtīsi, bet cenas ziņā gan jutīsi. Vislabākais varētu būt aizbraukt uz kādu kalnu, kur var dabūt dažādus modeļus palietot (reizēm firmas lieto tādas prezentācijas) un tad ievēlēties to, kas pašam labāk patīk. No brendiem man liekas visi ir daudzmaz līdzīgi. Jautājums tik vai gribi pārmaksāt par šī gada modeļa rossignol bļembu vai arī Tevi nemāc kompleksi un vari mierīgi slēpot ar iepriekšējo gadu modeļiem ar Head vai Elan uzrakstu uz slēpēm. :o)
Ja esi pilnīgs iesācējs varbūt šobrīd izdevīgāk ir slēpes nomāt un uz pavasari, kad apmēram būsi sapratis ko tieši gribi, varēsi uz atlaidēm nopirkt lētāk.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.