Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
negaidi, ka kāds Tev visu pienesīs klāt uz paplātes, bet ej uz maps.google.com, atrodi vietu uz kuru gribi braukt, spied labo peles pogu un izvēlies get directions to here. otrajā lauciņā raksti savas atrašanās vietas nosaukumu (piem - Riga) un google Tev sarēķinās kilometrus un ceļā pavadīto laiku, kā arī uzzīmēs pa kuriem ceļiem labāk braukt. Zinot mašīnas vidējo degvielas aptēriņu, izmaksas varēsi pats izrēķināt.
prāmja biļešu cenas meklē atkarībā no tā, no kuras vietas gribi braukt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Eduards Smalkais

+1257

 
http://www.viamichelin.com/web/Driving_directions
Ieliec, no kurienes uz kurieni gribi braukt, un tu uzzināsi īsāko, izdevīgāko, u.tt. maršrutu. Kilometri precīzi līdz 10m (pārbaudīts praksē). Tu zini, cik tavs autiņš apēd uz simtu... Sareizini savu patēriņu ar redzamajiem km un izdali ar 100... Piem. maršruts Bauska-Iecava (24km); autiņš uz simtu ēd 8l; tad 8*24/100=1,92l. TAs ir tev vajag 2l degvielas lai aizbrauktu šo gabalu... Un tā arī izrēķināsi degvielas daudzumu, kāds tev vajadzīgs līdz UK... Paņem litra cenu DUS un tu zināsi, cik tev tas izmaksās... Pēc tam jau vari rēķināt, kas tev būs izdevīgāk...

pirms 14 gadiem  

Ingus Rūķis, pirms 14 gadiem :

Svarīgi ir arī ņemt vērā to, ka degvielas cenas Latvijā un citās valstīs mēdz būt visai atšķirīgas (lasīt - augstākas)

Eduards Smalkais, pirms 14 gadiem :

Mjā... un neiesaku ņemt kannas ar degvielu līdz... Var sanākt ziepes ar poličiem, jo interesanti būtu zināt, kā tu paskaidrosi piemēram Vācijā policijai, ja tevi apturēs.... Un nav jau nemaz tik traki. Izrēķini, cik tu vari nobraukt ar pilnu bāku un tad tu zināsi, kurā valstī tev jāielej būs. I-netā var atrast cenas degvielai... Tāds būtu vēl mans ieteikums...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Gita Dambe:-)

+11

 
Man labak patik braukt ar prami drusku ilgak ir,bet to ties man nav visu laiku japavada pie stures!Braucu no Liepajas uz vacijas pilsetu Travemunde vai Lubeck tas ir viens un tas pats.Pramis iet 28stundas un tev ir ieklauta 4 reiz edinasana zviedru galds.Masina izmaksa 85 eiro un par katra cilveka sedvietu 50 eiro.Var ari braukt no Venspils!Agrak ari gaja no Rigas bet pagaidam tas reiss ir atcelts un nav vel atjaunots.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Elīna Zeibote

+4507

 
Pramis maksa no Francijas uz UK apm 60 LVL. Uz degvielu rekini vismaz 200 LVL.
Marsrutu sastadit te: http://maps.google.com/

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.