Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (16)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Agnese

+592

 
pase bērnam un tava pase, kurā ierakstīts bērns. pašai pieredze lidojot nav, bet paziņa sacīja,ka viņas mazā meita lidojumu uz Holandi pārcietusi labāk par viņu pašu!!!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 6

    balsis

Kristīne V.

+140

 
Lidoju ar meenesi vecu meitinju, peec tam jau 9 meeneshu vecu, un gadu vecu- nekad nekaadu probleemu. Mazajai lidmasiinaa bija loti interesanti un no vibraacijas labi naaca miegs! Ar vesalu beerninju var lidot jebkuraa vecumaa. Lidoshanai, vajadziiga pase un dzimsanas aplieciiba.

pirms 14 gadiem  

Raimonds Lablaiks, pirms 14 gadiem :

Tas nebija prata darbs

Zane Smolenska ღ, pirms 11 gadiem :

dzimšanas apliecība nepieciešama gadījumā ja bērns nav ierakstīts vecāku pasēs

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Es domāju,ka zīdaiņi lido šurpu turpu un ja ir vesels,nekaitē. Iesnainu puņķainu gan nevajadzētu vest. Braucot ar vecākiem, kādreiz bija vajadzīga bērnu pase, tas viss.Ja bez vecākiem,tad arī pilnvara.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Liga Spoge

+42

 
Es lidoju no un uz Ameriku un 3 menesu vecam bernam sava vieta nebija. Mazajam atpakalcela iedeva "sky cot" garaja lidojuma - ta isteniba bija kastite kura vins guleja. Turpbraucot man bija briva vieta blakus un tad man atlava nemt lidzi masinas sedekliti un ielikt vinu taja.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Zīdainim ir jābūt pasei. Ja bērns nav ierakstīts vismaz viena vecāka (ar ko ceļo kopā) pasē, tad līdzi ir jābūt arī dzimšanas apiecības oriģinālam vai notariāli apliecinātai kopijai.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Sarmīte ...

+396

 
Cik zinu, jāņem dzimšanas apliecība un pase.
Lidmašīnās gan mazajiem aizkrīt ausis un tad gan ir liela kliegšana, bet parasti tas pāriet uzreiz pēc pacelšanās/nosēšanās

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Protams pase, dzimsanas aplieciba un laba veseliba. tad drosi var!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Laura Murāne

+20

 
zīdainim lai cik dienas, mēneši nebūtu noteikti vajadzīga pase.
ja bērns ceļo kopā ar vecākiem un ja nav iedrukāts vecāku pasē ( viena vai otra) tad ir nepieciešama dzimšanas apliecība. ja ceļo ar cilvēku no malas tad nepieciešama vecāku pilnvara ka viņi atļauj bērnam izceļot no valsts kopā ar šo cilvēku,
bet lidojumu tik tiešām katrs bērniņš pārcieš individuāli. noteikti pakonsultējies ar bērna ārstu, bet par pašu lidojumu ar zīdaini un kā viss notiek, vai ir bērnam ir atsevišķa vieta, vai vari ņemt sēdeklīti utt, arī lidostā vari noskaidrot sev vēlamos jautājumus, viņi būs zinošāki atbildēt par to kā varēsi ceļot kopā ar mazuli.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Nesaprotu, kāpēc zīdainim nav vajadzīga potēšanas pase, ja to ved lidmašīnā. "Nav jau suns" nav nekāds arguments.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

protams irkur var nemt sedekliiti un ir kur nevar ja cenai ir atlaide ta bernam bus jaseez klepii bet ja nau ta buus briva vieta jo dazaadas kompanijas piedavaa dzazaadas cenas un lidot var kaa pati izdomaa vari vinu vest uz reiz pec cemdiibaam vai gada vecumaa liidz 6 men nevajag pasi pasi vajag pec tam lidz tam var iztikt tik ar dzimsanas aplieciibu un ar pasa pasi kuraa beerns ir ierakstiits. arii der protams notaara apstiprinaata pinvara bet ar daam biezi vien ir visaadas prob kaa jau ar visiem papiiriem un bernam var but sava bagaaza tik pat cik pieaugusam

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.