Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ivars

+4247

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1093 skatījumi

Cik ilgi cietīsim Latvijas ceļu briesmīgo stāvokli?

Ceļošana » Eiropa

Nupat izlaidu loku ar auto pa Igauniju. Padsmit gadus tur nebiju bijis un nu esmu pamatīgā šokā no milzīgās kvalitātes atšķirības starp Igaunijas un Latvijas asfaltētajiem ceļiem. Ļautiņi, neslinkojam un "pilinām" aktīvi sūdzības par katru nekvalitatīvo ceļa posmu, par katru neuzstādīto/stulbi uzstādīto ceļa norādi... (jau tumsā atgriežoties dzimtenē, Cēsu vietā aizbraucu uz Valmieru, jo ceļu norāžu nav, vai tās nav redzamas, vai - labākajā gadījumā ir, taču AIZ vajadzīgā krustojuma!!

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Pilsoņu iniciatīva ir laba lieta! Protams, ir jāsūdzas, jāraksta iesniegumi ceļu apsaimniekotājam, jāinformē par visām problēmām uz ceļa, nevietā novietotām ceļa zīmēm, utt., taču nekas nemainīsies, kamēr mūsu "tautas kalpi" nesapratīs to, ka katrai budžeta kategorijai ir jābūt savai ailei, katam nodoklim ir jāienāk konkrētā maciņā, no kura tiek tērēts tikai konkrētām vajadzībām, nevis kopējā katlā un pēc tam izmantots pilnīgi citām vajadzībām. Latvija šo dažu neatkarības gadu laikā ir pierādījusi, ka mēs nemākam saimniekot un dzīvojam pāri saviem līdzekļiem, kamēt ceļu nodokļi tiks izmantoti, lai aizbāztu citus robus, nekas nemainīsies.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Kāda valsts - tādi ceļi. Sāksim ar savu attieksmi ikdienā un negaidīsim ka kāds mūsu vietā ievedīs kārtību, savēlēs labākos un masās nodokļus.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ekskluzīvo un dārgo auto īpašnieki auto tagad reģistrē Igaunījā, jo sanāk daudz lētāu un jaunam tikai pēc 2iem gadiem jāiet apskate. Kaut kas nav pareizi sistēmā, ja notiek šādas lietas. daudz naudas tiek iebāztas kabatās, bet ceļi brūk kopā visu laiku

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Kamēr nebūs tiešas iespējas izmest no krēsla (vietā nedabonot citu) pirms vēlēšanām tik labos un godīgos laba runātājus. Pēc manām provizoriskajām aplēsēm - vismaz vēl gadi piecpadsmit.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Oto

+10200

 
Tikai neraudi pēc tam, kad ceļa nodoklis pieaug dubultā.

pirms 11 gadiem  

Priekšnieks, pirms 11 gadiem :

tur jau tā lieta, ka mums NAV tāda ceļa nodokļa!!! Mums ir nodoklis par auto turēšanu! Tobiš - nodoklis par to, ka esi atļāvies nopirkt mašīnu. :o)

Oto , pirms 11 gadiem :

Vēl labāk, tātad tāds vēl jāievieš papildus.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.