Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1569 skatījumi

Vai braucot no Latvijas uz Londonu līdzi drīkst ņemt zāles?

Ceļošana » ASV

Par izbraukšanu.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
http://www.travelnews.lv/?m_id=18042&i_id=2&pub_id=47443
Ceļojumā medikamenti rokas somā var radīt problēmas
Eksperti norāda, ka zāles var droši uzturēt arī lidmašīnas bagāžā, jo temperatūra šajos nodalījumos ļoti reti ir zemāka par nulle grādiem. Insulīna daudzums nedrīkstētu vienas nedēļas devu, jo lielāks daudzums izraisīs lidostas drošības darbiniekos papildus interesi. Jebkuras zāles būtu jāuzglabā oriģinālā iepakojumā ar lietošanas instrukciju un kases čeku, jo tas mazinās drošības dienestu aizdomas. Ceļojumu eksperti iesaka tūristiem ar medikamentiem pirms ceļojuma sagādāt ārsta izziņu ar parakstu uz zīmogu vairākās svešvalodās, kas apliecinātu līdzpaņemto medikamentu un šļirču lietošanas nepieciešamību. Sevišķi jāuzmanās ar pretsāpju un nervu nomierinošiem medikamentiem, jo dažās zemēs tie ir stingri aizliegti.

pirms 14 gadiem  

Guntis Kalns, pirms 14 gadiem :

No pieredzes varu teikt, ka ibuprofēna tablešu plāksnīte un vēl pāris plāksnītes citu zāļu nekad nekādus papildu jautājumus nav izraisījušas. Deguna pilienu pudelīti ieliku speciālajā šķidrumu maisiņā un arī viss bija kārtībā. Problēmas varētu būt ar stipri iedarbīgiem un narkotiskas vielas saturošiem medikamentiem.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nu man parasti ir līdzi visas nepieciešamās zāles-saaukstēšanās, klepam, galvas sāpēm, kun'gim utt!!Nekad nav bijušas nekādas problēmas.Visu salieku smuki, lidostas maisiņā un pie pārbaudes uzrādu.Neviens nekad neko nav iebildis.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.