Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aivars Savickis

+112

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1538 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nevienā valstī nedrīkst pārvietoties bez tehniskās apskates. Ja automašīnai nav atbilstošas uzlīmes, tad ceļu policija rīkojas saskaņā ar vietējo likumdošanu, kas var nozīmēt gan soda naudas uzlikšanu, gan liegumu autovadītājam turpināt ceļu. Cits jautājums ir par to, vai citas valsts policija var pārbaudīt vai dotā uzlīme nav viltota... Pieejas Latvijas datubāzei viņiem nav, bet uzlīmei ir jābūt!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Lietuvā un Polijā, tāpat kā citās Eiropas valstīs var izdarīt. Es neriskētu, jo tur droši, ka zin par ko naudiņu paprasīt, nav jau lētticīgie vakareiropas brālēni. Zinu dažus, kas ar Lietuvas numuriem trīs gadus nobraukāja bez tehniskās pa Dāņu plakano zemi. I apstādināja i tiesības prasīja, bet par tehnisko neko neteica. Autiņš bija drillējams grabulis, kuram tehnisko iziet nu dikti grūti būtu bijis.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.