Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2413 skatījumi

Tehniskās apskates proces no A līdz Z?

Auto un transports » Automašīnas

Lūdzu pastāstīt par tehniskās apskates procesu no A līdz Z. Sākuma cik saprotu jābrauc uz CSDD un jānomaksā sodi ja ir, nodeva, teh. apskate, tad braucam uz blakus boksiem(bauskas ielas variantā) un tur gaidām rindā ja ir? Lūdzu pēc iespējas sīkāk, varbūt kaut kāds numuriņš kaut kur jāņem, varbūt pirms tam jāpiereģistrējas? Paldies.

Pirms 14 gadiem

Interesē arī vai varu iet tehnisko, piem. nedēļu iepriekš nekā man viņa beidzās?

Sanita Liepina, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

verners osis

+16083

 
1.brauc uz tehnisko-paņem numuriņu ar kārtas numuru,sagaidi savu rindu,samaksā visu kas jāmaksā,tad tev nozīmēs uz kuru boksu jābrauc
2.pārbaudīs co,gaismas,logu tīramos un mazgajamo,bremzes,tehnisko stāvokli mašīnai un tad vai nu iziesi,vai uzrakstīs uz mēnesi lapu ar to kas jānovērš
3.tad brauc ar to lapu uz servisu-salabo un brauc velreiz uz tehnisko,jāmaksā būs tikai par tehnisko.

pirms 14 gadiem  

Sanita Liepina, pirms 14 gadiem :

Tehniskajā ir sava kase kur visu jānomaksā, vai jābrauc uz CSDD(Rīgas variants) kasi visu jāsamaksā un tad uz boksiem aiz stūra?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Papildus Vernera teiktajam vēl. Kad būs pārbaudīts, dabūsi ciparus par remontējamām lietām. Trijnieks - pa ceļu braukt nedrīkst, divnieks - mēnesi dabū slimības lapu un apskate atkal, vieninieks - ir jāremontē, bet drošībai netraucē un apskate izieta. Piemēram - bremžu šļauka ieplaisājusi - divi, nenozīmīga eļļas noplūde dzinējam - viens. Vieniniekus liela daļa Latvijas autobraucēju neņem vērā vispār. Un pastāv ticējums, ka mašīnas vecākas par desmit gadiem bez vieniniekiem un divniekiem pirmajā reizē nevar vispār iziet.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Var arī pazvanīt un iepriekš pieteikties,tad nebūs jāgaida rindā.Vari jau iet piemēram arī mēnesi iepriekš,tikai tad to mēnesi zaudēsi.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.