Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2136 skatījumi

Amerikāņu auto uzturēšanas izmaksas

Auto un transports » Automašīnas

Lūgums atbildēt tikai tiem, kas tiešām kaut ko zina.

Jautājums sekojošs: Vai amerikāņu auto daļas tik tiešām ir tik kosmiski dārgās, kā visapkārt runā? Nu, teiksim, Chrysler Vision, Dodge Intrepid, Mercury Sable daļas ir sevišķi dārgākas par to pašu Volvo vai BMW, piemēram? Un vai tad nav pieejamas kaut kādas aftermarket (neoriģinālās) detaļas?

Cik, piemēram, kaut kādam Chrysler Vision maksā zobsiksna, eļļas filtrs, degvielas filtrs?

Paldies.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

te http://www.rockauto.com/repairindex/ var gūt nelielu priekšstatu par rezerves daļu izmaksām (tikai jāpiedomā līdzi, kur katru auto ražo, kas un cik tālu jāved)

pirms 14 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 14 gadiem :

Nu jā, paskatījos. Vispār jau daļas toč kapeikas maksā. Dažas konkrētas detaļas pat Opelim ir dārgākas. Bet nu vienīgais nevar jau zināt, cik tā piegāde izmaksā.

Eh... Vienmēr esmu gribējis amerikāni pirkt, bet nu jau esmu nomainījis 4 mašīnas, bet amerikāni tā arī neesmu saņēmies pirkt. Šķiet, ka baigais čakars ar daļām, servisu, utt. Ņemot vērā to, ka es nedzīvoju Rīgā, kur, iespējams, tas viss ir daudz vienkāršāk.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Amerikāņu auto detaļas nebūt nav dārgas, reizēm pat lētākas pret salīdzināmajiem. Piegādes parasti ir ātras, ja nav jau uz vietas. Informāciju un palīdzību vari meklēt www.uscars.lv/forums

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.