Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Vnk Super

+206

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 3641 skatījumi

Ar kādu android aplikāciju var saslēgt automašīnas radio ar telefonu neizmantojot USB savienojumu, bet savienojoties ar radio frekvencēm?

Auto un transports » Automašīnas

Līdzīgi kā tie piepīpētāja adapteri - uzregulē frekvenci, uzregulē to pašu frekvenci uz radio un atskaņo dziesmas, tieši tāpat esmu dzirdējis, ka ir androidiem aplikācija, kura atskaņo mūziku tāpat, tikai kā sauc aplikāciju?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pāvels

+18781

 
Ar to pašu aplikāciju, kas Tavam datoram ļauj transformēties par robotu un sākt gatavot vakariņas. Mazāk klausies zinātnisko fantastiku! Aplikācija var lietot dzelzi, bet lai to lietotu (šajā gadījumā FM raidītāju) tam telefonā ir jābūt! Un man nenāk prātā neviens Android modelis ar FM raidītāju...
Ja nevēlies lietot USB, izmanto AUX.

pirms 12 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

USB gan auto maģis visdrīzākais neņems pretī, jo Androīda telefons pieslēdzoties identificējas vispirms kā telefons un tikai tad kā flash. AUX viennozīmīgi tad ir lētākais un kvalitatīvākais risinājums. FM raidītājs stipri bojā kvalitāti.

Pāvels, pirms 12 gadiem :

Android telefonam ir mass storage mode. Neesmu redzējis mašīnu (un mp3 atskaņotāju), kas to nespētu attiecīgajā veidā (kā flashKu) atpazīt un izmantot. Cits jautājums, šis režīms ir nesaderīgs ar telefona navigācijas u.c. risinājumu lietošanu, jo tiem parasti vajag pieeju atmiņas kartei. Tāpēc labākais risinājums ir AUX

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.