Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Feliks

+16

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1459 skatījumi

Auto novietošana?

Auto un transports » Automašīnas

Ir tāda situācija:
Pie mums ir izveidota galvenā iela, kur tagad vairs nevar novietot auto. Itkā vienvirziena, bet zīmes neesmu manījis.
Tātad, vien šoferītis vienmēr liek savu auto tieši pretī manam īpašumam. Es nesen iegādājos auto, tāpēc man šis jautājums ir svarīgs. Viņš man pastāstīja, ka viņam tur esot sasituši auto. Tāpēc liekot šeit. Vienreiz pateicu, lai neliek. Nākošajā vakarā atkal stāv pretī maniem logiem.

Vai pastāv kāda zīme, kas viņam aizliegtu stāvēt pie mana īpašuma. Cik tas izmaksā? Zinu, ka daudzdzīvokļu mājās liek zīmi, ka izņemot mājas iedzīvotājus, šeit auto nedrīkst likt. Vai privātīpašumiem tāda iespēja pastāv, ja ietve nav privatizēta.

Ko Jūs iesakāt, kā man cīnīties ar viņu?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Iela nav tavs īpašums. Viņam tādas pat tiesības tur likt savu mašīnu kā tev. Iela pie tava īpašuma tev neuzliek tiesības, bet pat otrādi var uzlikt pienākumus, kas sevišķi aktuāli tagad, ziemā. Iespējams, ka vari ar pašvaldību vienoties, ka uzliek ceļazīmes tev par godu, bet neesmu gan manījis tādus brīnumus.

pirms 11 gadiem  

Valdis Skudre, pirms 11 gadiem :

Arī man nepatīk , ka pie manas mājas uz manis notīrīt placīša kāds noliek mašīnu, bet iela man nepieder un man nav tiesību darīt neko vairāk kā nopūsties, tāpat arī tev ;)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

unknown (Google)

+7951

 
Jā pienākumi ir. Ir viens cits vēl risinājums. Ziemā ap auto jātīra sniegs. Vismaz Rīgā ir tādi noteikumi. Ja viņš netīra, tad tur jau var kaut ko domāt.
Ja tev ir privātīpašums, brauc pagalmā. Pretī vārtiem gan viņš nevar likt.

pirms 11 gadiem  

Priekšnieks, pirms 11 gadiem :

precizēšu - Rīgā ap savu mašīnu sniegs ir jātīra tikai gadījumā, ja nekustini to ilgāk par 24 stundām!!! Vismaz tā tas bija pirms kādiem gadiem, kad diskusija ar sētniekiem man vēl bija aktuāla...

Feliks, pirms 11 gadiem :

Pagalmā jau varu iebraukt. Bet ne vienmēr man tur un atpakaļ vazāties patīk. Mēs ar kaimiņiem esam vienojušies par auto novietošanu. Viss pēc noteikumiem. Viens uzliek 5m no krustojuma, otrs 3m no viņa un, tad mana kārta likt, kur pēc tam šim citas ielas viesim vietas nepietiek, bet dažreiz ieņem manējo. Vienu dienu pat visas mājas garumā un vēl pie kaimiņiem bija saliktas ap 7 mašīnām.

Oto , pirms 11 gadiem :

Tā jūsu "vienošanās" ir bleķis, nu nav tādas "manējās" un "tavējās" vietas, ja runa ir par koplietošanas ceļiem vai pagalmiem. Aizmirsti un lieki nekaščējies, tev nav nekādu tiesību pieprasīt, lai kāds tur savu auto neliek.
Pie tam tā turēšana pie saviem logiem neko no drošības viedokļa nedod, zagļiem pat tieši vieglāk novērot, kam pieder auto, pat ja skriesi lejā tevi sagaidīs pie kāpņu telpas.

unknown (Google), pirms 11 gadiem :

ai, tie zgaļi ir kaut kādi narkomāni nevis nopietni, organizēti noziedznieki, kas vēl vaktēs saimnieku.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.