Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 1153 skatījumi

Par kartiņām aiz mašīnas loga.

Auto un transports » Automašīnas

Vai drīkst mašīnai aiz vējstikla likt lapiņas ar kaut kādu tekstu? Nav runa par viltotām caurlaidēm, invalīdu apliecībām vai tml., bet vienkārši, piemēram, kādas citas valsts ģerbonis, karogs un paziņojums, ka automašīna atrodas tās valsts uzraudzībā.

Nebūs nekādi viltoti zīmogi, hologrāfiskās zīmes vai kas cits. Vienkārši tāds paziņojums, kas patiesībā pat nevienam neko neizsaka un tam, kas tur rakstīts, nav obligāti jābūt patiesībai.

Paldies!

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ugāns

+4325

 
Iekšā mašīnā vari turēt,likt,dekorēt ko gribi tas ir privātīpašums.

pirms 11 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 11 gadiem :

Bet vai nevar sanākt kaut kādas nepatikšanas saistībā ar kādiem politiskiem vai starpvalstu attiecību saistītiem faktoriem? Ka viņi nesāk kaut ko pētīt un man neuzliek sodu par maldināšanu. :D Tas mani satrauc visvairāk.

Ugāns, pirms 11 gadiem :

Nu ja šaubas moc tad,labāk neko nelikt.Drošāk tad tās visas fīčas aizdomīgās vari savu dzīvokli ispušķot ;)

..................., pirms 11 gadiem :

kā privātīpašums auto ir tikai stāvot garāžā, bet uz ielas viņš pārvēršas par transporta līdzekli ar paaugstinātas bīstamības avota statusu, uz kuru attiecas veseli sējumi likumdošanas aktu... uz logiem ir pat tonējuma intensitāte uzrādīta ar konkrētiem cipariem un konkrēti norādīti laukuma izmēri un atrašanās vieta, kuru drīkst aizsegt ar atļaujām un informatīvajām uzlīmēm...
cik atceros, tad to zēnu, ar Latvijas autovadītāja apliecībai līdzīgu dokumentu uz Putina famīlijas, aizturēja vilcienā.

Ugāns, pirms 11 gadiem :

A man po..j!!!

Priekšnieks, pirms 11 gadiem :

nu ja neminēsi ka kāds konkrēts cilvēks, piemēram Nils, ir kāda konkrēta ķermeņa daļa, tad problēmām nevajadzētu būt. Ja uzliksi uzrakstu, ka esi Džeims Bonds, tici man - nevienu nesatrauks.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.