Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 938 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris

+4765

 
Obligāti vajag atvienot mīnusa klemmi.Uzlādēt neatvienotu akumulatoru ir riskanti auto elektronikai.Ar šādiem bojājumiem esmu saskāries vairākkārt.Otra riskanta lieta ir tā saucamā piepīpēšana,pareizi ir atvienot no shēmas akumulatoru kurš ir nosēdies un tikai tad savienot klemmes un mēģināt palīdzēt uzlādēt.Bet daudziem jau patīk riskēt jo tā jau ir kā krievu rulete.

pirms 6 gadiem  

Aivars Šķila, pirms 6 gadiem :

Jā bet citi saka kad elektronikai nav labi kad atvieno aķīti, it kā uz lādēšanas laiku jāpievieno citu aķīti, bet man nav cita.

Āris, pirms 6 gadiem :

Nu tās gan ir kaut kādas fantāzijas,ko tādu dzirdu pirmo reizi.Atvienot nedrīkst konkrētus mezglus kuri savienoti ar devējiem,tas gan kompjūteram nepatīk un viņš var rādīt kļūdu.Bet akumulatoru atvieno kaut uz gadu.Nāksies tikai skaņu sistēmai ievadīt kodu tas arī viss.

Arial bold kursīvā, pirms 6 gadiem :

Obligāti!

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Jocīgi, ka vajag atvienot:), tad jau ģenerātors arī nedrīkst lādēt, jo var sabojāt elektroniku. Droši liec klāt un lādē, nekas tur nevar notiekt, ja pareizi uzliec klemmes.

pirms 6 gadiem  

Āris, pirms 6 gadiem :

Daini,Tu ar elektroniku esi uz TU???

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.