Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283672 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

EDGARS VĪTOLS

+123

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 6016 skatījumi

Jautajums par ANTIRADARIEM !?

Auto un transports » Cits

Kadas ir 'jusu atsauksmes lietojott antiradarus Rīgā, un arpus taas ? vai pilseeta tik tiesaam radars laiciigi noreaggee ? iet runa par parastu aatruma paarsniegsanu normas robezzaas, ir iela svai tilti pakuriem reaaali nepabrauksi ar 50km/h bet kkur gan 70-90km/h !
Kādas firmas radarus varat ierteikt, un varbuut kaadu labu iegaadesvietu!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ģirts Avotiņš

+7820

 
Sākšu ar mūžīgo tēmu - ir divas dažādas iekārtas antiradari un radaru detektori. Šos nosaukumus nevajadzētu jaukt, jo antiradari jauc radaru mērījumus, radaru detektori tikai brīdina par to, ka mazākā vai lielākā attālumā strādā kāds radars. Šobrīd nav pieejami antiradari, kas tiesām uzticami darbotos. Toties radaru detektori gan ir. Tie ir pieejami, gan iebūvējami, gan portatīvi. Iebūvētie ir dārgāki un nav daudz efektīvāki par portatīvajiem. Radaru detektori neglābj, ja policija izdara tiešu radara "šāvienu" par konkrēto auto, taču ļoti labi un tālu brīdina, ka tiek veikti "šāvieni" pa citiem satiksmes dalībniekiem. Tikai ir svarīgi atcerēties, ka policijas rīcībā ir jaunie Iskra-1D radari, kuru īso impulsu signālus neuztver kurš katrs radaru detektors. Vari palasīt šos rakstus: http://www.ronin.lv/shop/article_info.php?articles_id=13 un http://www.ronin.lv/shop/article_info.php?articles_id=11 tur pat arī var atrast cenas un informāciju kā iegādāties.

pirms 14 gadiem  

Miss Lita.., pirms 14 gadiem :

tieši tā;)ir liela starpība starp vinjiem,,,pilsēta neizmantoju ,bet uz šosejas ir noderējis no soda maksāšanas+

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Īsāk sakot - Tev tie pārsniegtie +20 - +30 km/h nekādu ieguvumu laikā nedos. Tapēc labāk braukt ar atļauto ātrumu, neapdraudēt ne sevi, ne citus un par ietaupīto naudu nopirkt meitenei puķes valentīndienā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Ivanovs

+2902

 
Un te netika pieminēts ka viņus pilsētā labāk nemaz nelietot jo bieži brīdina ari no citiem avotiem ne tikai no policijas radariem, wihler bļauj uz katru otro ielu rīgā ,visūr kur uzstādītas jaunākas paaudzes novērošanas kameras.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Simona Āboliņa

+5531

 
Noreaģē, ja ir pārsniegts 20 km robežās.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

ģirts neimanis

+4751

 
Ja tu nopirksi ANTIRADARU un uz tevi shaus ar parastu stalker radaru, tad tev pizdohen... Veiks kratiishanu un vakars klaat, atnjems tev vinju uz tavs ANTIRADARS pa 500 ls ar galiem... Bet nopeerkot RADARDETEKTORU pa tiem 500 ls(ap sho cenu jau vinji ir iebuuveejami un ar sensoriem gan priekshaa, gan aizmuguree) tev atliks tikai atsleegt skanu, ja nu tevi noliek malaa... Radardetektora darbiiba buus daudz daudz neuzkriitoshaaka par antiradaru, jo vinjus nevar `uztvert` respektiivi nav iespeejams ar kaut kaadaam ieriiceem konstateet vinjus(runa iet par normaaliem radardetektoriem) Leetais variants ir kuri sprauzzas piipeetaajaa un ir novietoti uz panella - shitie smagi sux riigaa, kur katrs policists zin, kas tas ir pa aparaatu un ko vinjs ziemaa eed, ja vinji korkkii nostaasies tev blakus un uz paneli redzees, tad var taa suudiigi sanaak, protams ja tu paspeesi izraut no piipeetaaja vinju kameer vinjs pienaaks pie tevis tad buus labi, bet ja atraus durvis vallaa, tad chuss.... 300 ls v

pirms 14 gadiem  

Ģirts Avotiņš, pirms 14 gadiem :

Sods par antiradaru un radaru detektoru lietošanu manuprāt vēl joprojām ir vienāds. Radara detektorus (lielāko daļu) var ļoti labi var uztvert, jo arī viņi kaut ko izstaro - dažās valstīs katra policijas automašīna ir aprīkota ar iekārtu, kas spēj noteikt antiradarus. Francijā par radaru detektoru lietošanu draud pat cietumsods.

ģirts neimanis, pirms 14 gadiem :

par normālu naudu var labus radardetektorus nopirkt. un nejauc tos ar antiradariem, kurus jaunie CV1 un CV2 tipa detektori momentā peilē. ja nezini par ko iet runa, labāk paklusē.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.