Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1532 skatījumi

Kaads ir sods par braukshanu bez tiesiibaam pa Krieviju?

Auto un transports » Cits

Vnk gribu zinaat kas man draud peec pantiem, vai konfiscee mashiinu u.t.t. Jo reaali 90 procentos gadiijumu es riskeeju ar paaris tuukstoshiem rublju :)

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdistt

+8491

 
Pāris polši un miers! Cik zinu, Krievijā šī metode parasti strādā, it sevišķi ar ārzemniekiem.

pirms 14 gadiem  

Māris Luidmanis, pirms 14 gadiem :

zinu, tas ir tie 90 % :D gribu zinaat tos 10%

Āris Bitenieks, pirms 14 gadiem :

Tie sen vairs nav 90 %, tie labi ja 5% un tad arī ārpus Maskavas un Pēterburgas. Maskavā pārbraucot dubultajai nepārtrauktajai 400-500 $.

Māris Luidmanis, pirms 14 gadiem :

laikam jau kaa kuram, protams nestriidos, bet cik maskavaa ir bijushas probleemas, tad nekad nav maksaats vairaak par 3 tuukstoshiem rublju

Āris Bitenieks, pirms 14 gadiem :

Tad tev nav bijušas problēmas Maskavā.

Māris Luidmanis, pirms 14 gadiem :

kaa jau teicu, nestriidos, varbuut taas reizes ir vnk noveicies.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Noliec tiesiibas! :) (sun) paareejiem - (WTF seja).

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tas ir Krievijas fenomens! Lielākā daļa miliču ir uzpērkami, taču arī Krievijā notiek paraugprāvas, filmēšanas, Krievijas Domes un milicijas pārbaudes un atliek tikai vienā jaukā dienā uzķerties alkohola reibumā bez tiesībām šādā dienā un tas var izmaksāt ievērojamu summu un tiesāšanos, kas noteikti nav tā vērts!

pirms 14 gadiem  

Māris Luidmanis, pirms 14 gadiem :

kapeec tas alkohola reibums vislaik? ja dzer, ta pie stuures nav ko dariit, protams bez tiesiibaam arii :D bet tas plastikaata gabalinjsh nemainiis manu brauktprasmi, bet alkohols gan.

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Nav jau runa tikai par prasmi vadīt transporta līdzekli... Tu vari būt virtuozs braucējs un lieliski vadīt transporta līdzekli, taču nevajag aizmirst to, ka uz ceļa tu neesi viens, bet ir arī citi satiksmes dalībnieki. Un ar to arī atšķiras vadītājs ar tiesībām un bez tiesībām, ka vadītājs, kas ir nokārtojis un ieguvis vadītāja apliecību zina arī satiksmes noteikumus...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Katrā valstī ir savi likumi, piemēram Lielbritānijā vadītājs, kas ir vadījis transporta līdzekli dzērumā riskē ar 250 mārciņu sodu, 1 gadu cietumā un vadītāja apliecības atņemšanu uz gadu, pie tam bieži vien tās nav dažādas alternatīvas, bet gan visi 3 sodi tiek apvienoti, savukārt Krievijā saskaņā ar spēkā esošo likumdošanu tiesības var atņemt uz mūžu, tas gan vairāk attiecas uz Krievijas pilsoņiem, jo ārzemnieki parasti izsprūk ar kādu naudas summu un arī atņemtas tiesības Krievijā var vēlāk savā valstī deklarēt kā nozaudētas un atjaunot.

pirms 14 gadiem  

Māris Luidmanis, pirms 14 gadiem :

man tiesiibas nav bijushas, tapeec atnjemt man nav ko. Un braukshana dzeerumaa ar tiesiibaam un braukshana vnk bez tiesiibaam ir 2 pavisam dazhaadas lietas :)

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Transporta līdzekļa vadīšana bez vadītāja apliecības jebkurā valstī ir sodāma rīcība. Savukārt braukšana bez tiesībām alkohola reibumā ir vainu pastiprinoši apstākļi un automātiski no administratīvās atbildības iestājas kriminālatbildība un naudas soda vietā var nākties izciest reālu cietumsodu.

Māris Luidmanis, pirms 14 gadiem :

zinu ka taa ir sodaama riiciiba :D:D pasham negribaas rakties pa krievijas likumdoshanas strupceljiem, tapeec domaaju ka kaads vnk vaardiem varees pateikt kas draud, ja mani, Latvijas pilsoni, nokjer krievijaa bez tiesiibaam pie stuures un kukuliits nedarbojaas. :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.