Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 5273 skatījumi

Cik izmaksā pilna auto hromēšana?

Auto un transports » Cits

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

verners osis

+16083

 
Domāju ka nevar,jo lietotam korpusam to grūti izdarīt,70 gados bija tāds mēģinājums Žigulīti iemērkt alvas vannā,izdarīja profesionāli,bet rūsa jau iekšā metālā,dabīgi turējās ilgāk,bet sarūsēja tāpat kā parastais.
http://www.apzeltisana.com/
drīzāk jau daļēji ,vietām ,noklāt ar cēlmetālu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Hromēšanai nepieciešams ļoti liels strāvas blīvums - 13 līdz 50 A/dm2 un ja detaļas laukums ir aptuveni 2 kvadrātmetri (motora pārsegs ir pat nedaudz lielāks), tad tās hromēšanai vajadzīgais strāvas stiprums būs 2600 līdz 10000 ampēru, ja hromē tikai no vienas puses. Interesanti, kur dabūt tādu taisngriezi, lai dabūtu tādu strāvu. Tas pasākums izskatās tehniski nerealizējams un arī hromēšanas vannai jābūt iespaidīgai. Pēc visa tā spriežot neviens pat nerēķinās cik tas varētu izmaksāt, lai arī būtu gatavs maksāt pat tādu unikālu projektu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tomass Vidriks

+5834

 
Kādreiz Vācu 2 passaules kara ķivere izmaksāja nohromēt kaut kur ap 100 latiem.. auto kā tādu būs jau grūtāk, un dārgāk, jo katra detaļa ir jaiemērc 3 dažādās vannās ar hroma metālu sastāvu. ir irspēja pirkt speciāli paredzēto līmplēvi ar ko aplīmē auto. tādai plēvei ir arī hroma versija un izmaksās lētāk.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja domā šitādu,tad būs jāatvadās pat no ļoti lielas naudas summas. http://www.motorpasion.com/tuning/bmw-m3-chrome-edition Un vispirms ir jāgriežas CSDD,un jāuzzina vai ar tādu pilnībā hromētu ir Latvijā atļauts braukt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nauris

+437

 
Neatradīsi tādu kas ņemsies to darīt, otrkāt tas ļoooti daudz izmaksās.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Alans Runcis

+4183

 
Atvainojos, par izmaksām nezinu, bet ir pieļaujamais procents ar kuru drīkstat piedalīties Ceļu satiksmes aktivitātēs. Pat ārzem\es ar moci , kurš ir 98% hroms, neviens neatbrauca, viņu atveda ar treileri.... Par cenu, domāju dārgi, žoga cinkošana jau maksā 60Ls(apmērām viena rūts)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Ivars Vigulis

+101

 
Ja iet runa par galvānisko ( elekrto ķīmisko ) hromēšanu ar aizsargslāņiem: niķelis, varš, niķelis, hroms, tad pilnu automašīnas hromēšanu kvalitatīvi var veikt tikai hroms.lv komanda.
Piemēram SUV RX Lexus virsbūbes hromēšana ar visiem sagatavošanas un papild darbiem
izmaksā 120 000 Ls. Tam ir vajadzīgs 10 mēneši smaga un sarežģīta darba.
Pie šī sarežģītā darba ietilpst: visu hromējamo detaļu pilna demontāža.
Tai skaitā arī jumts jāgriež nost, un griezumu vietās metina saskrūvējamus savienojumus.
Visām lielajām virsmām no iekšas ir jāmetina klāt stingruma ribas, rezultātā virsma ir jādabū pilnīgi taisna bez mazākajām bedrītēm un izliekumiem, jo hromēšanas process notiek uz gluda uzpulēta metāla un netiek izmantotas nekādas špakteles vai izlīdzinošās vielas.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.