Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Juris Kulbergs

+236

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2235 skatījumi

Kas tas par maksājumu CSDD?

Auto un transports » Cits

Atļaujas piedalīties ceļu satiksmē piešķiršana, veicot tehniskā stāvokļa pamat pārbaudi - 2Ls. Maksājums veikts ejot apskati ar vēl derīgu tehnisko.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tas ir par to, ka pieņem naudu par citiem pakalpojumiem. Arī pie atkārtotas tāds jāmaksā. Manā personīgā skatījumā tas ir muļķīgi formulēts maksājums par neko.

pirms 13 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Tieši tā - maksājums par neko. To pašu gribēju teikt. Sviests kaut kāds.

Tāpat kā vienreiz es biju nepareizi mašīnu nolicis un man izrakstīja soda kvīti. Nomaksāju. Pēc tam, kad gāju apskati, tad tai rēķinā bija kaut kāds "nodokļis par nodokļa iekasēšanu" vai kaut kas tāds. Nu ok, tik tizli gan tur nebija rakstīts, bet doma tāda bija, cik atceros. Pilnīgs nonsenss.

Juris Kulbergs, pirms 13 gadiem :

Par nodokļa iekasēšanu ir atsevišķi 0.42 Ls pieskaitīti. :)

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Hmm, tur tiešām kreatīvi mākslinieki strādā ... Te pat Fredim ar Ufo būtu ko pasvīst, izdomāt tādas, acīmredzami nepieciešamas lietas. Lai dzīvo birokrātija!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tas arī man liekas muļķīgi.. bet vel muļķīgāk man likās tas ka ejot apskati, es maksāju par uzlīmi, pārbaudot mašīnu man ielika 3 un uzlīmi neiedeva, jāiet apskate pa jaunam un atkal jāmaksā par uzlīmi, uzlīmi iedeva, bet šoreiz ielika 2, jāmaina priekšējais stikls, kad nomainīju stiklu, atkal atrada par ko piekasīties, prasīju, lai man ielīmē slimības uzlīmeni, bet šis saka ka atkārtotajā es par to neesmu maksājis.. WTF??

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris Bitenieks

+11700

 
Tas ir maksājums par to , ka tev ir beigusies tehniskā apskate(kā zināms tad ir iespēj izņemt 1 dienas atļauju, lai ar automašīnu kurai beigusies tehniskā apskate, tu likumīgi varētu aizbraukt līdz tuvākajai tehniskās apskates stacijai) ja tu neizņem šo atļauju, tad valsts to izņem tavā vietā.

pirms 13 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

Kātad, valsts par to dienu samaksāja, tādēļ, ka dzenot uz skati mašīnu neuzrāvies, bet, ja policija būtu uzķērusi, tad valsts būtu aizmirsusi, ka to skates dienu ir nomaksājusi.

Āris Bitenieks, pirms 13 gadiem :

Izlasi vēlreiz - nevis valsts samaksā tavā vietā, bet izņem to atļauju tavā vietā ja tu to neizņem pirms braukšanas, un protams viņi to novelk tikai gadījumā ja tu veiksmīgi esi ticis līdz tehniskās apskates stacijai.

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

par to jau ir stāsts, es tikai savādāk pateicu, domā, ja policija mani noķers uz ielas un uzliks sodu, valsts tāpat nenovilks naudu par atļauju?:D

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Šoreiz kļūdies. Mēnesis vēl nebija pagājis un gāju atkārtoto. Arī tāds parādās. Un, ja pieķer, kad slimības lapa beigusies, tad ir sods un ejot apskati atkal maksājas tāds. Tas no draugu pieredzes.

Tas IR maksājums par citu maksājumu pieņemšanu.

Juris Kulbergs, pirms 13 gadiem :

Ja būtu beigusies tad es saprastu par ko maksāju, bet apskate vēl bija derīga. Gāju apskati 25.01., bet tehniskā derīga līdz 27.01.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.