Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kārlis Gributs

+144

 
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1733 skatījumi

Slīcis Audi A8

Auto un transports » Cits

Vēlos iegādāties Audi A8 slīkušu. Cik zinu laikam mani sagaida milzīgas problēmas, bet no meistariem dažiem dzirdēju, ka var arī būt viss ok.

Padalieties lūdzu pieredzē.

Paldies.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
man nav pieredze ar slīkušu auto iegādi, bet loģiski domājot - lielākā problēma varētu rasties ar elektroniku. Tu nezini cik dziļi un cik ilgi tas auto ir stāvējis. Tu nezini kuros kontaktos ir ticis iekšā un kontakti tāpēc apsūbējuši un drīz pazudīs savienojums. Jebkurā brīdī var atteikties jebkura elektro iekārta. Sākot no dzinēja vadības bloka un beidzot ar piepīpētāju. Izmaksas attiecīgi parēķini pats, turklāt A8 jau parasti nav tie trūcīgāk komplektētie autiņi. Protams ka meistari teiks, ka viss ir ok, jo Tu jau viņus pēc tam pats barosi vedot savu auto pie viņiem remontēt. Lai vai kā - ja cena tiešām ir daudz zemāka par tirgus cenu, tad jau varbūt var arī riskēt un pirkt. Citādi tā vien tāda loterija sanāk.

pirms 13 gadiem  

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

un vēl - ja vari šo auto atļauties uzturēt, tad vari pirkt, bet ja meklēji sev vecu trešo bembi un viens onkulis piedāvāja pa to pašu cenu A8, tad šis darījums manuprāt nav priekš Tevis.

Kārlis Gributs, pirms 13 gadiem :

Ta jau ir ka Tu laikam saki.Cena prieks 2005gada A8 2600Ls.

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

Nu lētākais ko ss.lv atrod ir pa ~12 000ls. Ja tas auto ir braucošs, ar visiem doķiem, tad gan varbūt ir jēga domāt par to nopietnāk. Citādi tā ir nekas vairāk kā ļoti dārga loterija. :o)

Kārlis Gributs, pirms 13 gadiem :

Auto ir ejošs,var piedarbināt nesu savām acīm redzējis vēl vai brauc bet cik zinu ka Amerikā tirgo sertificētas auto respektīvi pirms pardod kāds dod slēdzienu ka tas auto ir tieš tādā stāvoklī. Labi tā cena ir tajā galā +atvešana 750Ls.

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

ja tas ir amerikānis, tad rēķini ka vajadzēs vēl lampas mainīt un liekas kaukādu eiro sertifikāciju iziet...
kā jau teicu - ja vari to auto uzturēt un 3,5 k ls Tev nav milzīga nauda, tad jau var riskēt.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

DamagE

+26662

 
Kā Priekšnieks saka, buus problemas ar elektroniku, bet ja tas audi ieripojis udenii ar rucosu motoru, tad visticamak ka varsti saliekti, iespejams motora galvas bliive caura, bet ma masina ruuc uz pirksanas briidi, tad var nemt, pielabot niekus, uzpulet krasu un nelietiigi, fiksi pardot kaa normalu auto nopelnot normalu naudinju.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.