Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

DamagE

+26662

 
apskatee ieliks 3 un talakbrauksana liegta, bet noverst to vari bremzes atgaisojot.

pirms 12 gadiem  

Artūrs Logs, pirms 12 gadiem :

Ka to izdarit, vai spaidot bremzu pedali, pie iedarbinatas masinas? Vnk spaidiju 10 reizes ik pa 10 min, bet nekaa :(

DamagE, pirms 12 gadiem :

to vislabāk darit divatā, viens pie supporta,uzliek uz atgaisosanas nipeļa caurspīdīgu trubiņu iemērktu bremžu šķidruma pudelē, atver nipeli, un liek lai salona sedošais lidz galam nospiež bremzes pedali, kad pedalis griidaa, aizver nipeli un ļauj atlaist pedali, tad vēlreiz atver nipeli un liek atkal nospiest pedali griidaa... sito procesu turpina liidz caurspidigajaa trubinjaa nav redzams gaiss bet vienmerigs bremzu skidrums. obligati japarbauda bremzu skidruma limenis lai gaisu neierauj siste

Artūrs Logs, pirms 12 gadiem :

Njaa bet to visu darijam un tad teica, lai vnk kacajot bremzes lidz pedalis stingri ir pie augsas un tad viss, bet nekas tamlidzigs nenotiek, gribeju rittehnisko iet... Sviests.

Fjodors Šabanovs, pirms 12 gadiem :

visam piekrītu jaizlaiž gaiss divatā

DamagE, pirms 12 gadiem :

ja atgaisosanu veici tiktiesam ka to pareizi dara, bet nesanaca, tad iespejams galvenais cilindrs bus nobeidzies, parbaudi vai skidrums nepil garam melnajam bundulim, varbut bremzu trubinjas saplisusas un kautkur tek araa. un ja kas, bremzu skidrumu nevar aizvietot ar jebko citu kas pie rokas pagadas lejams!

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Vai mainīti cilindri visiem suportiem vai tikai priekšējiem.Nav saprotams ,kas par auto.
Pēc tādas operācijas vajadzētu atgaisot visu sistēmu sākot ar tālāko suportu no galvenā cilindra.Tas parasti ir aizmugurējais labajā pusē.Tā kā rakstija DamagE - viens mašinā lēni / ,lai nesaputo šķidrumu /papumpē pedāli ,nospiež un tur .Pabļauj otram .lai atgriež ventili un kad pedālis ieslīd grīdā ,lai griež ciet.Tā jāturpina ,kamēr neparādās neviens burbulītis un vēl dažas reizes,lai ir pilnīga pārliecība.Papildināt škidrumu trauciņā!!! un otru pakaļējo riteni.Tad abus priekšējos.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Atgaisojot nevajag aizmirst ik pa bridim pieliet bremžu sistēmas tvertnītē pieliet Dot3 vai Dot4.Ja sistēmā ierauts gaiss tad ilgi nāksies atkārtot DamagE rakstīto procedūru.Cik var saprast tad Artūrs nav sapratis DamagE rakstīto par atgaisošanu.tad gan būtu labāk to uzticēt tādam kurš to prot.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Visticamāk mainījies novietojums un vajag mazliet pabraukt , lai piedilst jaunajā stāvoklī. Ja nav gaisa, amotizēšanās beigsies un pedālis pats piecelsies.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

vai nu atgaiso vai pielej bremžu eļļu

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.