Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Kvalitātes nebūs ,bet skaņa būs...kaut kāda.Vis ticamāk kā sitot ar dēli pa ļenganu ādu ;)Man škiet ,ka mašinās stāv aukstspiediena skaļruņi.Palabojiet ja muldu niekus.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Skanēt jau skanēs. Akumulatoru toč vari neaiztikt. Plēs nost vadus no tām tumbām, kas tagad atrodas aizmugurē, un pietin tur klāt S90. Varbūt es kļūdos, bet RRR lielajam skaļrunim vairāk par 35W sīnusu nav. Praktiski jebkurš (pat lētā gala maģis) dod tos 30W ārā.

Skanēs, protams, tik sūdīgi, ka naktīs nevarēsi aizmigt ar mierīgu sirdi, bet, ja tev tikai vajag, lai «riktīgi močī basi» un mašīnā uz doto brīdi ir parastās stock tumbas, tad tin tik klāt un aidā. :D Sūdīgāk jau nebūs.

pirms 12 gadiem  

Chuck Norris, pirms 12 gadiem :

par kādiem sīnusiem tu tur murgo.lai to skaļruni iekustinātu,vajag vismaz 50 lētā gala maģus sasiet kopā.

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Man mašīnā ir aizdomīga ķīniešu ražojuma maģis (pat bez firmas logotipa virsū), kurš bez problēmām kustina divas Technics tumbas (55W sinus katrai) un divas stock tumbas.

Vēl nesen bija arī mājās Pioneer pastūzis ar 45 RMS @ 8 ohm uz kanālu un mierīgi kustināja Paradigm 100W sīnusu pie 8 omiem.

Tā kā neredzu nevienu iemeslu, lai nekustinātu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.