Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2427 skatījumi

Vai var nomainīt veco auto magnetolu ( ar kasetēm utt.) pret jaunu?

Auto un transports » Cits

Sveiki!
Es neko daudz nesaprotu no mašīnām vai no to aprīkojuma, tāpēc interesē pāris lietas.
Vai var nomainīt veco auto magnetolu pret jaunu, piemēram, http://www.1a.lv/auto_audio/auto_cd_magnetola/pioneer_mvh-1400ub/10595431/ ?
Jo vecajai magnetolai problēmas ar signāla uztveri un pogas gandrīz nestrādā. Ņēmu ārā un skatījos, ka tāda liela kastīte, bet paziņai tāda pavisam plānā.
Paldies!

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Nu ja nav vecais Moskvičs,kuram ir maza niša,tad var.:D
Protams var,bet ir arī gadījumi kad vajadzīga ietvere maģim,piemēram man nāk kopā ar telefonu un vajag to speciālo ietveri,bet man patīk kā jau ir.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Varbūt muļķīgs jautājums, bet moška paziņai tā «plānā kastīte» bija magnetolas priekšējais panelis?

Cik man mašīnas ir bijušas, vienmēr visām varēja nomainīt kasešnieku pret CD/MP3 maģi. Vienīgi var gadīties, ka tie štekeri atšķiras un nesader, bet tā neesot lieta problēma, jo varot nopirkt kaut kādus adapterus jeb pārejas.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Osmanis

+3608

 
Atkarībā kāda automašīna. Ja tavai mašīnai, magnetola (izklausās pēc oriģinālās magnetolas) jau ir tad domājams, ka varēs arī nomainīt uz citu.
Ir divu tipu magnetolas 1 DIN un 2 DIN. http://auto-blogger.org/wp-content/uploads/2012/03/1din-2din-magnitola-en.jpg Ir mašīnas kurās var ielikt tikai 1 DIN tipa magnetolu, bet ir kurās var ievietot vienu vai otru veidu pēc izvēles ar vai bez speciālu 'pāreju' palīdzības. Tāpat ja nesader oriģinālie vadi ar jaunās magnetolas vadiem var veikalā piemeklēt pāreju arī tiem.
Magnetolas uzstādīšanas sarežģītība atkarīga no tā kāda, kuram automašīna, vienā tā var būt vienkāršāka, bet citā grūtāka.
Te būs daži piemēri:
http://www.youtube.com/watch?v=Anl4_dJEaLY http://www.youtube.com/watch?v=yhNZfgnqw8Y&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=aIHr3qXCJxk&feature=related

pirms 11 gadiem  

Alberts Bērzs, pirms 11 gadiem :

Man ir Nissan Micra 1999. 1 DIN magnetola, tikai visi vadiņi iet pa iekšu un tur arī savienojas vietā, nevis kā video. Laikam, tomēr labāk vedīšu uz servisu, lai uzmontē. Varbūt ziniet, cik apmēram varētu izmaksāt?
P.S. Paldies par izsmeļošo atbildi. Arī pārējiem.

Alberts Bērzs, pirms 11 gadiem :

Bildē var redzēt, kas tajā kastītē iekšā. Cerams, ka kaut ko varēs saprast. http://www.bildites.lv/images/h5wd7zk43uh28xjbzx5.jpg

Alberts Bērzs, pirms 11 gadiem :

Bildē var redzēt, kas tajā kastītē iekšā. Cerams, ka kaut ko varēs saprast. http://www.bildites.lv/images/h5wd7zk43uh28xjbzx5.jpg

Osmanis, pirms 11 gadiem :

Baigais kadrs! :D
Bilde man neko neizsaka, es tur redzu kasetnieku, ko tu taisies aizvietot ar citu.
Labāk tad ved uz servisu. Maģa nomaiņa varētu maksāt +- 5Ls skatoties, kas par servisu, un ja vajadzīgas kādas pārejas var sanākt vairāķ.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.