Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kurjers

+35

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1398 skatījumi

Navigācija - ātrākais / īsākais maršruts pa posmiem

Auto un transports » Cits

Nepieciešama navigācija uz Android priekš preču piegādēm pa dažādām adresēm. Tā kā mēdz būt vairāki sūtījumi gandrīz vienlaicīgi, tad ir nepieciešama navigācija, kas izrēķina loģiskāko, ātrāko / īsāko maršrutu vadoties pēc atzīmētajiem punktiem. Piem. ja atzīmēju noteiktu adresi un pa ceļam ir cits sūtījums, atzīmēju arī to - un ja otrais sūtījums gadās tieši pa ceļam braucot uz pirmo adresi, būs liela kļūda, ja navigācija no sākuma aizvedīs uz pirmo adresi un pēctam uz otro, kura bija PA CEĻAM - lieks aplis un laiks.
Tātad, kuram ir pieredze, kāda būtu piemērotākā navigācija? Pagaidām esmu uz testa ar CityGuide un Navitel.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kas vainas Waze? Ir maršrutu varianti, var pievienot papildus pieturas, praktiski neēd datus, ir ciešami precīza navigācija.

pirms 10 gadiem  

Kurjers, pirms 10 gadiem :

Waze plusi: satiksmes info, tiešsaites dati, diezgan nekļūdīga maršrutēšana, jo karti principā veido un labo paši vadītāji uz ceļa.
Waze mīnusi: māju numuri parādās vienai no (labi ja) 10 mājām rindā, par māju korpusiem un precīzākām adresēm par konkrētiem numuriem vispār var aizmirst, un karšu detalizācija vispār nav nekam nopietnam izmantojama.
Esmu nonācis pie varianta, ka telefonā vienkārši atveru divas navigācijas. Waze un Jāņa sētu vai GeoNet (CityGuide). Viens maršrutam, otrs detaļām.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tādas Android aplikācijas nav, vismaz ne lietojamā kvalitātē ar minēto funkcionalitāti. Tā ir sena loģistikas dilemma. Lielie transporta uzņēmumi maksā'bargu naudu par šādu programmatūru. Ja nu kāds RTU students uztaisa kursadarbu.

pirms 10 gadiem  

Kurjers, pirms 10 gadiem :

Gan jau ka ir, tāpat kā ilgi domāju ka nav tādas aplikācijas, ar kuru atrast sabiedriskā transporta pieturas Rīgā, atkarībā no savas atrašanās vietas un vietas, kur vēlos nokļūt - pēc laika atradu tādu aplikāciju un transporta meklēšana ir vienkārši viena no opcijām. Nav arī tik grūti ieviest funkcionalitāti, kas aprēķinātu maršrutus ne tikai no dotās atrašanās vietas, bet arī no favorītos pievienotajām vietām un citām adresēm, kā piem. braucot pa ceļam. Pagaidām gan bez panākumiem.

Uldis Segliņš, pirms 10 gadiem :

Sabiedriskā transporta pieturas ir masām nepieciešama vajadzība un dažiem uzņēmumiem sava biznesa efektivitātes veicināšana. Turpretīm preču izvadāšanas plānošana ir vajadzīga dažiem uzņēmumiem - par velti ko tādu neviens nav ieinteresēts taisīt.

Kurjers, pirms 10 gadiem :

https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_ampulsar.RouteXL
Tieši tas, kas vajadzīgs, bet ne karšu ziņā. Vot kartes lietoju no CityGuide, pagaidām detalizētākas LV kartes nav nācies sastapt. CityGuide aplikācija nepiedāvā šādu variantu, optimālo maršrutu pa pieturvietām. Dilemma.

Uldis Segliņš, pirms 10 gadiem :

Siķigid izmanto OSM, kur detalizācija ir krietni labāka nekā Gūgla kartēm. Toties rūtings nebūs nekāds labais. Joka pēc jā, bet ne lai izmantotu nopietni paku izvadāšanas firmā.

Kurjers, pirms 10 gadiem :

Diezgan uzlabotas OSM, ko veido Kurtuesi.lv. Otrās detalizētākās kartes aiz JS, vienīgi JS nevar izmantot navigācijai, vimaz ne telefonā. Varbūt labāko variantu var panākt ar vairākām aplikācijām, bet tas arī neērti sanāk, ja vajag pēc iespējas ātrāk izkustēties no vietas, ne kaut ko spaidīt telefonā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.